Kaderchr Kizlar agzimin icinde hep yaralar cikti dudaklarm sisti bisey yiyemiorm dilimde yaralar var tavsiyeniz varmii
Nesrin_sipahi Kaderchr canım doktoruna sor benim doktorum bana gargara vermişti günde 3 kez dişlerimi fırçaladım geçmişti
Yasemin00 Kaderchr Ahh olmazmı hem ucuk hem aft,larla başım belada ben sürekli çıkaran biriyim agız yaralarına sumak kaynatıp gargara yapıyorum sürekli yada kara dut serbeti içiyorum biraz agrılı oluyolar uçuklarım ve aft,lar beni benden alıyolar 🤦🏻♀️
Kiwi12 Niye oluyor bilmiyorum ama gebeliğin başında aynısı benimdr başıma geldi burnumda duadgimda ağız içinde ben elma sirkesi kullandım iyisinden geçiyordu o şekilde her tekrarladığı da onunla atlattim
Yasemin00 GnSd valla benimmbir uçuk kremim var VECTAVİR diye küçük onu sürerim hep o hem acısını hemde rahatlatıyo çabuk kabuk baglatır
GnSd Yasemin00 7 aydır çıkmıyordu hemşireyim ben de vectavir kullanıyorum ama bu kez hiç etki etmedi doğal yöntem mi uyguluyorsunuz acaba diye merak ettim çıkmak için tam zamanını buldu bir yandan göbeğim bir yandan da dudagim büyüyor 😂
Yasemin00 GnSd Ay valla olsada dogal yöntem bende kullansam bıktım o uçuklardan bende biri gider biri çıkar yeni gitti hatta yakındır çıkması VECTEVİR e verdigim paranın haddi hesabı yok bide pahalı mübarek ama mucizesi iyi 😁verdigine degiyo birde ben sürekli elleyen biriyim yaa elim hep dudagımda olur birazda ondan gitmezler benden sanırım ama vecteviri evden eksik etmm o yüzden valla o nu sürmeden önce batikonla temizler öle sürerim daha iyi sonuşlar alınıyor tavsiye ederim önce batikonlayıp gece yatarken kremden sürdünmü sabahına kuruma ya dönüşüyo tabi ellememek kaydıyal elendimi benimki gibi hemen yayılıyo ben yaramaz çocuk gibi eller hep dudakta 🤣🤣gecmesine gırsat vermiyorum haliyle ozamanda 😁