RuzgarsMommy fndk_06 sağol canim evet hani erken doğum demese de dikkat et daha su artarsa sanci olurmuş
Yasemin00 fndk_06 Hiiii 😱ben sürekli karpuz ve kiraz tüketiyorum hee bide erik ama hiç bana Dr um öle bişey demedi.yediğimi.söledim sıkıntı yok yiye bilirsin dedi hatta yutupta gördümdü.karpuzun ödem ve hamilelikte çok faydası oldugunu gerçi,internetede fazla inanmamak lazım sanırım neyse iyi oldu bunu ögrendigim.azaltayım bari yemeyi 🙂
Birbayan İlk çocuğumu 36. Haftada doğurdum hiç bir sorunum yokken birden su patlamasıyla doğuma gittim..ve aşırı kiraz yiyordum,doğuma gitmeden bir gece öncede yine abanmıştım kiraza..ve sonuç doktor haklı..şmdi ikinciye hamileyim kiraz mı asla🤦🏽♀️😂
Acrzynqp fndk_06 bende kirazı çok yiyordum hergyn avuç avuç .karpuzda öyle sevdiğim için .ama burun kanamamda doktor öyle dedi ben sormadan .artık kanamam olmuyo .coraspin ve oksaparda kullanıyorum ben bide
Hlyyldz fndk_06 aaa niyeki bnde ilk defa duydum ve aksinede hep tabak tabak yiyorum halada bisey yok ama
Enre fndk_06 ilk gebeliğimde aşırı derce de karpuz kiraz tükettim özellikle karpuz ama oğlum 38 haftalıkken doğdu. Tam tersi karpuz bence gayet sağlıklı bsey şuan 7 aylık hamileyim ve yine aynı şekilde çok karpuz tuketiyorum. Bence bu tür şeylere fazla itibar etmeyin her denilene inanmayın derim
Suleyigit Enre kadın doğum uzmanı bunu diyen canım nasıl irtibar etmeyin diyebiliyosun seni etkilemeyen başkasınıda etkilemicek anlamına gelmez yani kimseyi etkilemeyelim benceee
__meczup__ Bu hafta ikisinden de her gün bir tabak yedim bakalım salı günü kontrolüm var etkilemis mi. Kan sulandırıci da vurunuyorum 😅 37 olacam o zamana
Degisken Benim suyum azdı. Ben hergün bir avuç yiyorum kirazı. Karpuzu sevmiyorum. Kavun yiyorum çok çok suyum normale döndü . Demek etkisi meyveden. Ben sevindim
Enre Suleyigit farkındaysanız ben tek demiyorum bi anne adayı da söylüyor doğumuna az kalmış. Karpuzun ne gibi bi zararı olabilir belki evet şekeri olan bi anne için zararlıdır oda doktoru zaten onarmıyordur her denilene inanacaksanız oda sizin sorununuz zaten rabbim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasıp etsin demek istediğim zannetmiyorum kiraz karpuzla erken doğum olup olmicana gebelikte meyve tüketmenin ne kadar iyi birşey olduğunu bilmiyorsunuz galiba bence siz insanları şuan etkiliyorsun ben değil ben olumlu şeyler söylüyorum.
perihankrkya fndk_06 anaaa bugün ortadan bölünmüş karpuzu yedim hepsini 😂 Geç En günde 1 tabak kiraz yedim😂 ve 34 haftanın içersindeyim