fndk_06 Demin instagramda çok sevdiğim bir hocanın sayfasında gördüm aşırı karpuz ve kiraz tüketimi erken doğumu tetikliyormuş. Günlük bir dilim karpuz 🍉 ve 1 avuç kiraz 🍒 idealmiş. Ben bilmiyordum öğrenmiş oldum sizinle de paylaşıyım dedim 😊
Deletedmom399 fndk_06 hatta kan sulandırıcı kullanan insanlarda kiraz çok çok az öneriyorlar kan sulandirici etkisi var diye 😊
Mom9272 fndk_06 yoksa koca leyen kirazla karpuz yedim diyemi hastanelik olup erken doğum riskim ortaya çıktı🥺😳😳😳
Nesrin_sipahi Deletedmom399 yaaa ciddimisniz ben kan sulandırıcı kullanıyorum ve kase kase kiraz yiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Deletedmom399 Nesrin_sipahi yanlış yonlendirmiyim canim ama çalıştığım doktor bey önermiyordu. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum şimdi benim doktorum da 10 tane kiraz 1 coraspine bedel dedi. Kiraz çıktığından beri belki 30 tane yememisimdir doktorum yasakladı.
Alisa_ Ben bi dilim karpuz yada bir avuç kirazla yetinememkkiii🙄🙄🙄 yemege basladimmi bayaa yerim😩😩 durduramam kendimi😩
Deletedmom95 Mom9272 fazla su sebebi yapıyormuş ikiside şekerli ve sulu ya canım. Oyuzden aşırı değilde tadımlık falan yenmemesi gerekiyormuş. Bende o doktoru takip ediyorum. Orda okumuştum. Dr Zahide küçük instagram dan bakabilirsin ❤️
AybarsMomy fndk_06 günde yarım kilodan fazla kiraz yedik 2 haftadır hergün gelen giden yok 😂😂 gelecekse 1 kilo yiyeyim😂
Busradonmezus fndk_06 şeker oranı fazla olduğu için sanırım. Zaten yaz meyvelerinin geneli oyle. Çok şeker olduğu için kilo da yapıyor..porsiyonu küçük tutmak lazım.
yba fndk_06 şimdi okudum erken doğum riski yapar dememiş. Şekerden dolayı suyu artırdığını söylemiş sizde hemen başlık atmışsınız karpuzla kiraz erken doğum başlatıyor diye 🤣👍🏻
fndk_06 yba bebeğin suyu önden gittigi için bir çok kişi de erken doğumu tetikliyor altlarda yorumları da okudum sayfa da
fndk_06 yba başlıkta karpuzla kiraz erken doğum riski yapar mı yazıyor :))) okuma sorununuz mu var ben başka gebelere de faydası olsun diye paylaştım bunu
Bahriye06 yba zahide hanımı takip ediyorum ama yazıya bakmadım korktum bir an çok yiyorum çünkü kiraz karpuz her meyve den 😅