28 hazirani 29 a bağlayan gece aşırı bir bel ağrısı başladı o gece uyuyamadm kalktım bir duş aldım eşime heralde doguruyorum sen uyu bişe olursa kaldırır seni dedim😄o gece hiç uyuyamadim ve biraz kan geldi nişan yani. Hala bel ağrım devam ediyordu evde geziyordum bir ara uykuya dalmışm ve sbah olmuş. Kalktım kahvaltimi hazırladım eşimle kahvaltı ettik sancı bel ağrısı hiçbir şey kalmamıştı ögün bolca yürüyüş yaptım merdiven indim çıktım ve o gece sancılarım kendini belli etmeye başladı sancilar hiç kasktan değil belimden vurdu sana o geceyi de evde geçirdim ertesi gün sacilarim siklasmisti ama hastaneye hemen gitmek istemiyordum akşam üzeri 4 buçuk 5 e kadar evde kaldım ve suyum geldi hemen hastaneye koşmadim çünkü ebem ile iletisimdeydm su hemen bitecek birsey değil ılık su ile dusunu al panik yapma dedi dusumu aldıktan sonra hastaneye gittik acilden giriş yapıldı 4 cm açıklık vardı çok şiddetli sancyı 2 buçuk 3 saat çektim sürekli gelip gidiyordu gittiği anda bir uyku basiyordu sonra aniden bir geliyor beni bağırtiyor kimseyi korkutmak istemem ama o son 2 3 saatlik sancilarin maşallahı var. Bebeğin başı görünene kadar beni doğum masasına almadilar yatak da kaldım doğum. Masasına geçtikten sonra güçlü 2 3 ikinma ile kızıma kucağıma verdiler o rahatlamanin mutlulugun tarifi yok kızımı temizleyip giydirirken benim dikislrimi attılar kesi olduğu için sonra canım kızımı alarak dışarı da sevdiklerimizin yanına götürdü bizi hasta Bakiciordan Odamıza. Çıktığım da herkes çok saskindi çok iyi göruüyor dum normal doğumun da kolaylığı böyle bebek çıktıktan sonra hemen toparlanabiliyorsun suan 2. Gebeliğim doğumu şimdilik düşünmek istemiyorum biraz uzun oldu kusura bakmyn ama bende yazmasam olmazdii💕💕💕