Alisa_ Ayse4598 4 ay surekli bulantim ve kusmam oldu) Her koku migdemi bulandiriyodu) Sonra doktor ilac yazdi ama hepsini icmedim bile ara sira 5-10 gun kullandim sonra kendiliginden de azaldi)
havvaace Ayse4598 5. Haftada başladı 28. Haftada bitti çok şükür ara ara tekrar oluyor tabii 33 haftalığıZ
Serpil51 Baştan sona kadar hep oldu güzel ya da kötü koku farketmeksizin herşey midemi bulandırdı sabahları uyanıncayı hiç anlatmıyorm zaten 😀
Ayse4598 Serpil51 ben dayanamıyınca biraz limon sıkıp tuz atıp hafif suyla içiyorum zararı olur mu ki 😊 öyle içtim mi rahatlıyorum
selen_turgut01 Ben şuan 4 hafta 4 günlük hamileyim ve hiç bulantim ve kusmam olmadı sizin ne zman bulantılarınız başladı?
selen_turgut01 BerfinAtar senin 4 haftalık ken olmadi mı peki yeni mi başladı acaba bendede mi öyle olue 9 haftalık ken felan sadece sabah ilk uyandığımda hafif bulantı oluyor ama kusma yok sonra geçiyor
Ayse4598 selen_turgut01 4 haftalıkken hafif bi başlangıc vardı bu aralar artmaya başladı gece gündüz yedigim zamanda oluyo
BerfinAtar selen_turgut01 olmadi canim 6 haftalikken ogrendim zaten hic bir belirtim yoktu 9 haftaya geldik istifallerim basladi mide siskinligi falan
Ozoooo selen_turgut01 daha olur ya 4 haftalikken hamile olduğunu bile anlayamıyor insan benim 8 haftalık başladı 4 buçuk aya kadar surdu
Serpil51 Ayse4598 bilmiyorum ama sanmam zararı olacağını midende yanma olmuyorsa iyi ben bişey yemesem bile midem yanıyor o yüzden ayran veya meyve ile vs. Yatıştırıyorum😊
selen_turgut01 Ayse4598 benim sabah sadece uyandığımda hafif bulantı oluyor sonra geçiyor belki ilerki zamanlar da başlar senin gibi canım