Merhaba arkadaşlar bende sonunda kızıma kavuştum kısa tutmaya çalışacağım pazartesi günü hamileliğimin 40. Haftası doldu ve o gün kontrölüm vardı normal doğum istediğim için beklemedeydim fakat o gün ultrasonda bebeğimin suyunun azaldığını söyledi doktor seni eve gönderemem dedi bebeğim kanala da girmemişti daha ve açıklık da yoktu ya suni verip bekleyeceğiz dedi ya da sezaryen sen karar ver dedi ben suni çekip çekip sonuç alamamaktan korktuğum için spinal anestesizi istedim o gün hemen yatış yapıldı iki saat içinde ameliyata alındım spinal sezaryen ile kızıma kavuştum belimden iğne vurup uyuşmam iki dk sürdü kızımı dışarı çıkarmaları 10 dk bile sürmedi inanılmaz bir andı rabbim isteyen herkese nasip etsin şuan doğum yapalı 4 gün oldu spinal bende çok baş ağrısı yaptı biraz zorlanıyorum ağrım sancım çok oluyor ama doktor bunun normal olduğunu söyledi . Herkese hayırlı doğumlar diliyorum spinal sezaryen kesinlikle çok eğlenceli bir doğum şekli korkanlar için söylüyorum inanılmaz hızlı ilerliyor tadını çıkarın derim :)