Pinkyellow Kizlaar acaba bu iki ilacı kullananlar devit3 u kac damla aliyosunuz 1 gunde. Bana 10 damla yazmış Dr.. eczacida bu ikisi birlikte kullanılamaz dedi bende bugün yinede içtim çünkü Dr verdi sonuçta diye…😣
1zeynepelif Pinkyellow bende kullanıyorum canım ikisini. Günde 10 11 damla. Sağlık ocağı vermişti bana
Mihrimah41 Pinkyellow sağlık ocağı bana de veriyor. D vit 9 damla. Ben doktora sormuştum ikisini de kullan dedi bi zararı olacağını sanmıyorum tabi d vit değerin yüksek değilse
1zeynepelif Pinkyellow tok karnına demişlerdi. Sabah kahvaltı da damlayı ekmeğe damlatıyorum bulantı yapmasın diye. İlacı da ardından içiyordum bi kutu öyle bitirdim. Şimdi decaviti gece yatmadan alıyorum. Bulantı sorunum olmasın diye sadece. Birlikte almanın hiçbir sakıncası yok kafana takılmasın ikisi de vitamin
Pinkyellow 1zeynepelif bende sabah tok D3 ü içiyorum akşam tokken de decaviti aynı anda ağır gelir içme dediler bende bı sizlere soruyum dedim nasıl içtiniz diye canım teşekkür ederimm🌺
Gzm29 Bende ikisini kullanıyorum hatta daha fazlasını 9 damla alıyorum hergün d3 diğerinide düzenli olarak kullanıyorum ikisinide kahvaltıdan sonra alıyorum doktor yazdı banada şuan 33 haftalık hamileyim en başından beri kullanıyorum