Boncukk-5 Vivense ve ebebekteki ahşap beşikleri düşündüm ama birkaç kişi memnun kalmamış birde kiracıyım aslında beşik gittiği yere kadar gitsin diye düşünmüştüm ama siz neler önerirsiniz park yatak demeyin istemiyorum cnkü 🤗
Meriwa Boncukk-5 canm küçük anne yanı ahşap beşikler 6 ay kullanılıyor kiracıysan park yatak en güzeli onların bile 2 kademeli olanları falan var çok güzel 500-600 aşhaplara para verene kadar daha uzun kullanışlı bişey alman daha mantıklı
_Mrv_ Boncukk-5 meltem mobilyanın 60×120lerine bakabilirsin canim hem sallanıyor hem de yanı açılıp anne yanı oluyor, kalitesi güzel kurulumu da kolay tavsiye ederim.
Bsraaac Boncukk-5 baby plus anne yanı beşiği alıcam ben hem yerinden kalkmaya gerek yok yatağa 0 yanaşıyor . Müzikli titreşimle sallanabilme özelliğide var 600₺ E bebekde
Serivans Umay bebek diye bi sayfa var instagramda . Anne yanı ve babynest satışı var . Ben oradan almayı düşünüyorum. 18 aya kadar kullanılabiliyormuş sanırım. Fiyat olarakta uygun. Düşünebilirsiniz.
Umutevi Babycom anne yani ahsap besik aldm iki ay sonra kullanica ksmetse.ama cok guzel suan bile memnunum ahsap kalitesi uyku seti cok iyi