Ysmn_ckr Merhaba hanımlar 15+3 günlük hamileyim tetonoz aşısı için sağlık ocağı gün verdi bana 15 temmuz diye ama doktorum ben ne zaman dersem ozmn yaptır dedi 2 doz oluyormuş hangi haftalar vuruluyor acaba
Akty0753 Ysmn_ckr ben 20. Haftamda vurdurdum genelde o haftalarda oluryor ikinci dozuda temmuz 2sinde
ballilokum Ysmn_ckr ben de 19+5’te yaptırdım. Diğerini de 4 hafta geçmeden gelme arası en az 4 hafta olsun dedi
Meriwa Ysmn_ckr tetanozu takip eden aile hekimliği cnm 20-24 arası öneriyolarlar ama 18-19 larda olanlar var bide 2. Doz da 1 ay sonra oluyor doktoruna gidince söyle böyle böyle aradılar gün verdiler dersin ne diyeceğine bak
bburcu Ysmn_ckr ben dün vuruldum 18+5. Doktor uygun yaptır dedi. Normalde zaten 3.aydan itibaren yapılabilirmiş okuduklarıma göre.
Muberraonur Ysmn_ckr genelde 2 doz şeklinde 20 ve 24. Haftalarda yapılıyor ama ben 20 ve 28de olmuştum doktoruma da sormuştum ne zaman olunuyor diye onu sağlık ocağı takip ediyor demişti ben söylemeden yaptırma demedi yani
tany15 Ysmn_ckr beni sağlık ocağındaki ebe aradı 20.haftada çağardı 2.doz için de ondan telefon bekliyorum 27 de çağarcaktı sanırım