YarenKervan Merhabalar ben 21 haftalık hamileyim dün eşime saçlarımı kestirdim kestirdikten sonra herkes iyi değil diye söylediler. Hamileyken saç kesmek iyi mi kötü?
Serciko YarenKervan hurafe hiçbir doğruluk payı yok canım. Dinleme şöyle konusanları hamileliğinin ve yeni saçlarının keyfini çıkar 🥰
YarenKervan Anneyim00 arkadaşım atmış internetten bakmış yediklerim bebeğe değilde saça gidiyomuş ondan iyi değilmiş diye söyledi
MerveA2020 YarenKervan Kesinlikle batıl inanç için rahat olsun. Bana da kaynanamlar çok dedi ben de aklınızı mantığınızı kullanın biraz herşeye körü körüne inanılmaz dedim artık napim 😂
bebegim_28 YarenKervan tamamen batıl inanç çok kuaför arkadaşım hamilelik döneminde saçlarını kestirdiler bende kestirecem de virüs dönemi olunca kuaföre gitmedim en kısa zamanda giderim mecbur
AyaYlmazYldrm YarenKervan 2 gebeligmdede kestirdim bebegin omru saca bagli olsaydi herkes rapunzel gibi gezerdi😂😂
Anneyim00 YarenKervan e yedikleriniz madem saça gidiyo hepten kestirin yediklerinizin hepsi bebeğe gitsin mantık bumu tam anllayamadım
Zeybice Ben de istiyorum maalesef annemin soyledigi hurafe yuzunden kestirmedim omru kisa olur derlermis. İnanmiyorum ama iste hem anne soyluyo diye ici de istemiyo insanin …
Degisken YarenKervan batıl inanç bunlar. Bebeğin ömrü kısalırmış. Onun kaderi belli sen saçını kesince ömür mü kısalır:)