Ben de her anne gibi burda doğum hikayemi anlatacağım günü iple çekiyordum ve sıra bana geldi şükürler olsun oğlumuzu kucağımıza aldık darısı sizlerin başına.Evet baştan anlatayım 3 yıldır evliyiz eşim yurt dışında olduğu için 1 yıldır beraberiz ve 1 kimyasal gebelik geçirdikten sonra vajinamda yara olması sebebiyle yarayı yaktırmaya gittiğimde öğrendim canım oğlumu.Evet başlarda mide bulantısı hariç, sağ olsun eşimin de sayesinde güzel bir hamilelik geçirdim,eş desteği çok önemli Allah ondan razı olsun.Neyse gelelim doğum hikayeme her zaman normal doğum yanlısı bir anneydim.Fakat bebeğim kendi seçti sezaryenle gelmeyi 😔1 kat kordon ve gelişimi öndeydi sancım gelmiyordu ve artık günü dolmuştu.Doktor sezaryene karat verdi ve ben minik meleğimi 25.06.2020 perşembe. Günü kucağıma aldım Sezaryen doğum da normal doğumun da artı ve eksileri olduğunu biliyordum,herkese Allah yardım etsin anne almak çok çok zormuş ama bir o kadar da eşsiz güzellikte bişey.Şuan 2. Günden bildiriyorum ameliyat acısı,karın şişliği ,göğsümün yara olması,süt gelmediği için bebeğimin ağlaması herşeye rağmen Bu kadar zorluğa bebeğinizi kucağınıza verdikleri an değdiğini düşünüyorsunuz.Sabırla okuduğunuz için teşekkürler .Rabbim herkesi kolay kurtarsın.Sabitlerseniz sevinirim