Gul97 Son 28 gün bende de heyecan var kızlar çantamız hazır değil henüz bu hafta hazırlıycam ama ağırlaştım baya çatı ağrım çok ara ara sancım oluyor ama düzenli değil yalancı sancı sanırım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤷🏻♀️😇
Cahan123 Gul97 amin kuzum hazirla bir an once valla gun azaldikça yerinden kalkmak istemiyor insan 🙄🙄🙄
Cahan123 addie487 😆😆 cok iyi ya iste normal dogum olunca insan daha bi gergin oluyor sanki ha geldi ha gelecek acaba simdi mi bakiyosun gelmiyor daha ne kadar beklicem diye kendimizi yiyip bitiriyoruz ☺️☺️
Gamzedngdn Cahan123 Sakin ol canım heycan yaptıkça günler geçmiyor benim son 3 ama hala ne gelen var ne giden iyice sıkıldım doğmuyor diye resmen kendini strese sokma 😁
Cahan123 Gamzedngdn valla ben 40 haftayi bulmaz dedim ama 39 a geldim sayilir banada tam tersi korkudan hizli geciyor gibi gelio 😂😂
Cahan123 Gulsahim valla icime su serptiniz kendi kendimi strese sokuyomusum 😄🙏 vesvese teyzede iyimis hani😝
Gulsahim Cahan123 kız öyle bu çocuğu doğurmaktan çok bakımı var büyümesi var şimdiden böyle olursak ah ah ah akıl tahtalarını kırmaya gerek yok kuzum 😂😅 valla boşver üzerine düşme şimdiden sadece vesvese kalsın 🤭 ben daha önce doğum yaptım bişry olmuyor yani 2. Yi göze aldığıma göre kuzum
Cahan123 Gulsahim aynen bende sirf bunu düsunup motive oluyorum kendi kendime cok zor olsa 2. Yi hatta devamini yapmazlardi die 😄😄😄
Gulsahim Cahan123 aynen kuzum benim çok tatlı bişry ya anlatamam sana.zatwn görünce herşeyi unutuyorsun.. ❤️
Cahan123 Suleasiili nasıl bi duygudir bu görmeden merakla bekliyoruz karsiliksiz seviyoruz birde gelse Rabbim isteyen herkese yaşatsin bu duyguyu 🙏☺️