Bernaismet Kızlar 2. Bebege hamıleyım ılk cocugum cok harektlı 20 aylık oluyorum yorgunluktan arkasında kosmaktan suan 3 aylık olduk sagsalım bı dogursaydım 😁neler yapıyorsunz varmı ben gıbı olan😅
Ebrdef Bernaismet 2 buçuk yaşında kızım var 15 haftalık hamileyim 2 aydır annemde kalıyorum düşük riskinden kızımı kucağıma almam yasak bakamıyorum pek😔 çok zor yanii Allah yardımcımız olsun
AyaYlmazYldrm Bernaismet 30 haftalik hamileyimn22 aylik oglum.var cok karistiriyo hep pesindeyim cok yoruluyorm sinirleniyorum ona snra oturup agliyorum bn agliyormmdiyenoda agliyo aglasiyorz🤭🤭
d190516 Bernaismet 11 aylık oğlum var 27 haftalık hamileyim haşatım çıkıyo bazen sinirimden ağlıyorum ama yapıcak bişey var mı yok 😄🤷♀️
minikbebeklerim Ebrdef bende aynı durumdayım kızım artık ağlarken bile anneanne diye ağlıyor hattta 2 gece hastanede kaldım ve geldiğimden beri annemle uyuyor yanıma gelmek istemiyor çok üzülüyorum.
Bernaismet AyaYlmazYldrm bende aynı duygularım zaten karışık ses denen bısey kalmadı sureklı konusmaktan hıc benı dınlemıo pek sınırlenmıorm ama yınede sabrım cok sınanıyor
2_bwbik Bernaismet ben canım 22 aylık kızım var 3 aylık hamileyim kizimin peşindeyim sürekli ve bazen aşırı yorgunluk oluyor uyku hali oluyor ya az önce o kustu ben kustum🤣🤣🤣
Betzm Elsaa benim kızımda öyle olacak aynı ayda dogurcam yani 15ayluk olmuş olur korkumdan annemde kalıyorum eve gidemiyorum ben napıcam diye bide üst dişler birden cıkıyo şuan 9.ayında
Esrazeynepsare Bernaismet oğlum 20 aylık, kızıma hamileyim 39 haftalık her an gelebilir. Ama nasıl. Geçti o günler ne siz sorun ne ben anlatayım 😂oğlum o kadar hareketli ve mız mız bir çocuk ki bundan sonrası için Allah yardımcımız olsun😑🤲😂
Bernaismet Esrazeynepsare benım kızda aynı sureklı mızmız sureklı ısteklerı var hıc uyumuyorum gecelerı bıraz belkı😁Fılm gıbı gecıyor gunlerım😅
Mmeloo Bernaismet ben ben 😂 23 aylık bebeğim var dublex evde in cık in cık canımız çıkıyor 14 haftalık hamileyim doğurmak için can atıyorum 🤣🤩
Ecesuben Mmeloo ben ne yapayım triplexte 😄😄 bebeğim yürümeyi de bilmiyor 12 kiloluk çocuğu kucağımda taşıyorum o merdivenlerde 😬
Mmeloo Bernaismet Bu sıcaklara getirmek hamileliği hiç iyi değilmiş 3.yü daha gec ve daha planlı yapıcam 😂🤦♀️
Bernaismet Betzm gerckten cok zor bızde aynı dıs meme bırakma hepsını yasadık sımdı tuvalet egıtımı var daha nasıl olcak bılmem zorlanıyoruz ama ınsalalh ılerde oh ıyı yapmısz dıyecegız☺️