dmtbrcnr 67380ipek lierac kullanıyorum başka bir şey sürmüyorum bol bol su içiyorum 26. Haftaya gireceğim henüz çatlamam olmadı hiç,yapısal kısmı da var tabi ki ama biraz da olsa önüne geçmek mümkün 🙏🏼 Kullandığım kremin etkisi de oldu kesinlikle 🙏🏼
AysaRuzgar 67380ipek ikinci gebeliğim 32. Haftamdayım. Aklıma gelirse bebek yağı sürüyorum o kadar. O da bu zamana kadar belki 6 kere felan. Yani genetik yapınız çatlamaya müsaitse ne kullanırsanız kullanın çatlama olur. Hiç bir krem fayda etmez.
tugce67-67 67380ipek canım lierac ,bebe yapı,vazelin,hindistan cevizi yağı kullandım 30. Haftamda çatladım🙄🙄yapısal bir durum ne yazıkki
Balance 67380ipek iki gebeligimdede bebek yagi kullandim sadece hic catlagim olmadan dogum yaptim simdide 34 teyim ve yine bebek yagi surdum suanlil hic catlagim yok birazda genetik aslinda bnm anneminde hic catlagi olmamis
Angelsmom Haftadan itibaren sabahları Hindistan cevizi yağı akşamları da lierac kullanıyorum 15. Haftadayız ne kadar nemli tutarsanız o kadar iyi olur. Lierac çok iyi bir krem trendyoldan indirimli olarak aldım. Tavsiye ederim 😊🌸
Edizinannesii 67380ipek ne kullanırsan kullan canım o iş genetiğe bağlı bence 11. haftadan beri hindistan cevizi yağı ve kakao yağı kullanıyorum şimdilik göbekte yok ama inan diz kapagim bile çatladı 🤦♀️ basenleri saymıyorum bile ha bu arada 17 haftaligiz siz düşünün sonumu😂😂😂