Mlk84 Havanurr merhaba Ayhan beye devam ediyor musunuz ben de ona gidiyorum detaylı ultrasona kendisi mi bakıyor başka yere mi yönlendiriyor acaba
Gamze-H Bende Ayhan beye gidiyorum sezaryen konusunda bilgisi olan varmı acaba çok korkuyorum 29 haftayım
Gamze-H Hayır ben sezaryen istiyorum aslında iki doğumdanda korkuyorum ama sezaryen düşünüyorum.. Doğum ücretini konuşmadık
Havanurr Aranızda ücret konuşan yok mu ben konuştum bi tek sanırım muayene ücretlerindeki artışı biliyorsunuzdur o zaman
Medusafer Havanurr ben konuştum normal sezeryan farketmiyor 3800 dediler ama ben hemşireyim onunda ekstra indirimi olucak bana ama standart fiyatı 3800
Havanurr Medusafer 4.400 dendi bana anlamadım ben geçen hafta sordum sorduğumun bir hafta öncesi arkadaşım doğum yaptı o da 3.500 yaptı neye göre fiyat veriyorlar anlamadım
Htcmhmt12 Medusafer hangı hastanede hemsıresınz acaba ve ne kadar ındırım yapacaklar hemsıre olduğunuz ıcın😊
Glcnblgl Bende Ayhan bey e gidiyorum 29. Haftadayım, 32. Haftada gidicem kontrole ozaman konuşucam doğum ve fiyatları. İlk doğumum olucak korku heycan hepsi var bakalım
Gamze-H Kızlar bende anlamadım bu doğum fiyatını banada az önce 4.400 tl dediler? Muayene ücreti 200′dü Ayhan hocanın şimdi 220 oldu ayrıca nst için ekstradan 48 tl ödeniyor.. Doğum parasına baya zam yapılmış yaaa
Havanurr Gamze-H vallahi ayda bir zam geliyor 180 ile başladım 200 oldu bir ay geçti 220 oldu çok saçma