Beyzaalvi Ya kızlar 19+3 haftalık gebeyim de idrarda baskı var aşırı lavabom geliyor sanki idrar torbama vuruyor gibi geliyor neden oluyordur bilginiz var mı ne olur acilen cevap verin
Eliftmzkrkmz Beyzaalvi ondan biraz daha baskı yapıyo olabilir kız bebek erkeğe göre daha aşağıda olurmuş. Banada herkes idrardan ve kasık ağrılarımdan kızdır dediler kızım oluyo
Meriwa Beyzaalvi 33 haftamdayım 🤦♀️ Sondayla gezesim var valla normal idrar kesesi tam boşaltmıyor kendini 10 dk sonra bi daha geliyor endişelenme korkma hiç
Meriwa Beyzaalvi kalbi durma gibi korkun da varsa internetde kalp atışını dinleyen 200-300 tl gibi cihazlar var alabilrisin için rahat etmesi için bilgin olsun
Beyzaalvi Eliftmzkrkmz maşallah canım Rabbim hayırlısıyla doğurup kucağına almayı nasip etsin senin normal 1 ay fln var benim da 19+3 normal mi
Meriwa Beyzaalvi tabi ben aydın da yaşıyorum şuan burda aile hekimlerinde var aynı cihazdan ayda biz muayneye çağırıyorlar onunla kalp atısını dinliyorlar el kadar bi cihaz daha önce kalbi durup bebeğini kaybeden annelerden post açmışlardı ordan görmüştüm
Meriwa Beyzaalvi https://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/fetal-doppler-bebek-kalp-ritim-gostergesi-el-tipi-doppler-cihazi-led-ekran-endostall-fd-290b_pdp_555713445?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=444084646210&utm_term=101228547337&ga_prodid=555713445&ga_merchantid=144055776&sc_gcsp=gg&gclid=EAIaIQobChMI-oWxw5Wg6gIVi4KyCh1Xfg2wEAQYASABEgJNXvD_BwE bak canm bi buraya da post aç yardımcı olur biri kullanmadım ama yaşadıklarından endişelenmenden içinin rahat etmesi önemli bi faktör
Beyzaalvi Eliftmzkrkmz tamam canım Allah razı olsun Rabbim hayrlsyla doğurup kucağına almayı nasip etsin 💕💕💕💕