Selcanecrinn Ttugbatrn ben 12. Haftamda gitmistim ikili test icin %90 erkek demisti 16. Haftamda kesin erkek dedi canim
Eliff66 Ttugbatrn 13+1 canim gittiğimde erkeğe benziyor obur geldiginzide netleştir dedi çarşamba kontrolüm var baaklim merakla bekliyorum😊😊sağlıklı olsunda oğlan kiz fark etmez
Ttugbatrn Eliff66 evet haklısınız cok heyecanlı gerçekten bende sabırsızlıkla bekliyorum ayın 9 unda ikili testimizi inşallah bi tahminde bulunur
Eliff66 Ttugbatrn yok Normal ultrasondan baktığında söyledi canim ikili test sonucunda bir sey soylemedi
Eliff66 @Selcanecrinn#95347221 13+1 gittigimde erkeğe benziyor dedi canım çarşamba kontrolüm var ınslah ozaman ogrencez😊
Eliff66 Ttugbatrn rica ederim canım söyler canim hikmet hoca cok şakacı kiz ise ayşe oğlanda ali diyor zaten 😀😀
Eliff66 Selcanecrinn bende sana sorayim canim 😊ben henüz bebek harketleini hisetmiyorm norlmami benim en küçük oğlan 14 yaşında süpriz gebelik oldu benim.bu🙊acaba benmi hamileliği unuttum diyorum 🙈🙈
Eliff66 Selcanecrinn sağol canım valla icim rahatliyor bazıları erken hisettikleirmi söylüyor bende endişe etmeye başlıyorum acaba bi sorunmu varmi diye ınslah bende hissederim en kısa zamanda