Mrvemre2106 Bir ay sonra detaylı ultrasona gitçem emsey hastanesine gidiyorum Kurtköy de ama çok pahalı geldi detaylı 620 TL dedi Pendik’te başka iyi ve daha uygun fiyatlı detaylıya giden var mı kızlar önerebileceğiniz ??
eryesil Mrvemre2106 yukarıdaki arkadaşlarında yazdığı gibi Halil mesut beye gidin. Memnun kalırsınız. Bebeğinizin midesinden, cinsel organına kadar Her şeyini gösterip CD veriyor 😃😃😃
Esra_M_92 Pendikde Halil Mesut 390 tl alıyor ve çok detaylı ilgileniyormuş bir tane kötü yorum görmedim gidenler aşırı memnun size de bebeğin en güzel fotoğrafını bulup vermeye çalışıyomuş
Mrvemre2106 Esra_M_92 teşekkür ederim hiç duymadım adını gerçi istanbulada yabancıyız çok fazla bilmiyoruz tam yeri nerde biliyor musunuz
Superisiiiii ben 3 gün önce avicenna umut hastanesinde kartalda yaptırdım 360 lira ödedim ama doktor muayenesiz radyoloji doktoru çekti gayet güzeldi yüzünü renkli verdi cd li falan iyiydi yani 35 40 dk sürdü bebeğin hareketliliğine bağlı ama bi dene
Mrvemre2106 zeyzey95 bişey sormak istiyorum Halil beye randevu aldım yazmıştınız karından mı bakıyor yoksa alttan mı
minik0507 Bende halil mesuta randevu aldim. Hem forumdaki yorumlardan cok oneriliyodu ve kendi doktorumda onerdi. 10 temmuzda gidicem insallah
Bcsahat Simal61 ben zaten muayeneye gittiğim için ayrı ayrı düşünmedim, maltepede falan da araştırın isterseniz. 250-300 civarında bi fiyata yaptırmıştı eşimin kuzeni