derya39ege Prenses001 ne güzel bizde 4 kız kardeşiz arkadaş bile istemiyor insan öyle olunca. Allah bağışlasın yavrularınızı❤
Merve_0109 Miranmiray doğumun benimkine okdar benziyorki bende 12 saat boyunca suni sancı yedim 😅 25 gün oldu rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️
Miranmiray Merve_0109 Allah razı olsun canım ama bu eski 2 yıl önce oğlumu dogurdugum postum şuan 36+5 haftalık hamileyim gene doğumu bekliyorum😂
Aylin_16 Prenses001 müdahale etseydiniz keşke sizin rızanız olmadan ders veremezdi ben fakültede muayeneye gitmiştim doğum için öğrenciler vardı erkek olanı sokturmadım odaya iki kız girdi keşke söyleseydiniz
Miranmiray iki_tospik_annesii ayy keşke dogursaydim bu oğlumun doğumu ilk dogumumdu😂😂gördüm duygulandım
iki_tospik_annesii Miranmiray Sonradan fark ettim 😂😂😂 bende doğurmak istiyorum artık 😫😫😫 hadi gel doğurup gelelim 😁😁😁
Miranmiray Merve_0109 aynen😂❤️doktor önerisiyle hamile kaldım canım aşırı enfeksiyon ev kist vardı hamile kalirsan rahmin temizlenir dedi bizde yaptık 😂😂❤️
Merve_0109 Miranmiray Ohhh iyi yapmışsınız ozman 😅 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️