SerNur11 Merhabalar. İlk doktora gidicem. Sigortasızım Pendik medipolün test ve muayene ücretlerini bilen var mı? Ya da başka önerisi olan. Durumum kısıtlı ama devlette kendimi riske atmak istemiyorum.
Mlk0334 SerNur11 sgkli 100 tl muayene 2000 normal dogum 2750 sezaryen ama sigortasiz ne kadar hic bilmiyorum canim arayip ogrenebilirsin ama hastane olarak memnunum canan acar demire gidiyorum
Wmehtap SerNur11 100 tlye gidiyorm devlete gidiyodm bu durumlardan dolayi medipole gidiyorum cokta memnunum ama doğum nerde olur Rabbim bilir🤲😊😘
zeyzey95 SerNur11 saadet Ünsala gidiyorum çok memnunum 100 TL sigortasız ne kadar bilmiyorum ikili test yaptırmadım ama 300 küsür falanmış tahlilleri de devlette yaptırdım
RuzgarsMommy Analik hakkini söyle canim ssk li gibi alırlar her özel hastane yapmak zorunda söyle bi analik hakkindan yararlanmak istiyorum de
Kiwi12 RuzgarsMommy bende arada özele gidiyorum ama analık hakkından faydalanamiyorsunuz özelde dendi
Superisiiiii Bak mesela benim hastanemin Hatta pendik yüzyıl sgkli 135 sgksız 250 hemen hemen iki katı arayıp öğrensene medipolün randevulusu 70 lira 110 değilki 2ay önce 70di
Girlpowerbabe zeyzey95 devlette hemen yaparlar mı ki? Nasıl bi süreç oluyor ben de devlette yaptırsam🤔
Girlpowerbabe Ben de ikili test fiyatını merak ediyorum gelin hastaneden öğrenin fiyatı diyorlar deli mi ne🤦🏻♀️ Kurtköy Ersoy hastanesi 74 TL dedi orada yaptırmayı düşünüyorum sizin de bilginiz olsun
zeyzey95 Girlpowerbabe normal kan tahlili idrar tahlili benim yaptırdığım kadın doğumdan randevu aldım tahlil yaptırıcam dedim kan verdim 3 gün sonra sonuç çıktı
SerNur11 Girlpowerbabe ben de test için sağlık ocağı sonra devlete gidicem..ücretsizmiş galiba..bi problem yoksa ilerleyen zamanda özele giderim diye düşünüyorum..en iyisi öyle