HamzaMoms bana yazmamışsınız ama ben de başıma geleni yazmak istedim. İlk bebeğime 7 haftalıkken kayıp yaşadım kalbi durdu Sedat neyin hastasıydım kürtajımı da Sedat bey yaptı 15 gün sonra kontrole gittim o 15 günlük süre zarfında İnternetten okuduğum bilgileri paylaştım pıhtılaşma ya da genetik gibi sorunlar olabilirmiş dedim salak saçma ifade ile yüzüme baktı gülmeye başladı.. Ve bana söylediği cümle şuydu 3 düşük yap sonra yaparız o testleri o an hiç çocugum olmayacak sandım ve saçımın diplerinin bile ağrıdığını hissettim. Evet doktorlar her türlü olaya alışık ama bunu söyleme tarzı ve alaycı gülüşünü hiç unutmam zaten ben saatlerdir ağlamaktan şişmiş gözlerimle ameliyathanede kürtaj için beklerken içeride kahkaha atarak girmişti. Sonucunda ise ben 1 ay sonra başka bir doktora gittim ve hemen eşimle bana genetik test ve sadece bana yapılan pıhtılaşma testi yapıldı bende pıhtılaşma çıktı ve ben şu an iğne kullanıyorum ya Sedat beyi dinleseydim ve önlem almasaydım? Uzun oldu biraz kusura bakmayın. Bebişlerimizi sağ salim sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 🌸