Hicretelzem ayyy çok güzel anlatmışsınız. Anlatım tarzınıza bayıldım. Aslında hikayemiz aynı olmasa da benzer yanları var. Öğlen doktor kontrolüne kadar hiçbir şeyim yoktu. Çayı muayenesi oldum eve geldim ağrım başladı. Allah Allah dedim muayene tetikledi herhalde dedim. Ama ben bu kadar hızlı beklemiyordum. Geceye kadar azar azar sancı çektim. O gece herkes uyurken sancı çekmek gerçekten zor dediginiz gibi 😂 neyse gece 3 de suyum gelince hastaneye gittik bir baktık öğlen ki gibi 1 cm açılma. Sabah 8 e kadar belli aralıklarla geliyor..kendi kendime diyorum ki ooo boyleyse tamam ben yaparım 😂😂 8 den sonra iyice bastırdı ama duramadim ya öldürün beni ya da acil sezaryan a alın dedim 😂 doktorum geldi baktı 3 cm olmuş az daha bekle epiduralle normal doğum yapalım dedi. Ama beklemek ne mümkün. Zaten suyum çok erken geldi . Belki de dezavantajimdi benim. Asla beklemem hemen beni uyutun dedim. Doktor o zaman spinal yapalım dedi onu bile istemedim direk uyumak istedim 😂 kendime geldiğimde herkes bana gülüyordu. Ayilirken herkese çok güzelsin demişim 😂 diyecegim o ki iyi ki sezaryan olmuşum dedim bir kötülüğünü zorluğunu görmedim 4.5 ay oldu. Ayyy çok uzun yazdım.🙈 Sağlıkla büyütün yavrunuzu 💐