AyaYlmazYldrm GulcanYvz 30+0 da 1443grmdi dktor norml dedi bnimde ultrason kagidimda haftalarda farklar vardi kafanjza takmayn bn oglumdan aliskinim valla hic korkmuyorum saglikli olsun yeter
GulcanYvz Mom_of_two_angles diyetisyene gidiyor musun peki canım birde şeker değerlerin nasıl çıktı benim aç 82 içecekten 1saat sonra 149 2 saat sonra 157(sınır 153müş) doktor 1 saat daha bekletti oda 100 çıktı şeker yok ama diyet yap dedi yapıyorum ama zor oluyor canım aşırı tatlı istiyor
Blackkcat GulcanYvz benim 29+4de 1554 grdı,şimdi 30+4teyim 1820 gr olmuş,bende şeker var diyette yapıyorum ama suyum hala biraz fazlaymış,sağlıklı olsunlar canım yeter ki bebeğin kilosu iyi bence😊sağlıkla kucağına al inşallah💕
Hlyyldz Blackkcat ozmn bizimki baya tosun olcak benim 29 iken 1660 di suan 33 haftayiz ve 2240 dedi ozelliklede bisey yemedim aksine iki ogun hep ama genetikmis kilo olayi bndr esimde tombikmis yani ondan sanirim cocuk doktorun gozunde 2000 olanda 4000 olanda ayni bebekmis saglikli olsn kiloyu takmayin bnce
tugbaayaz GulcanYvz 29+0 da 1450 gramdı ama doktorum o zaman ne demişti hatırlamıyorum şuan 32 haftalık olduk unuttum
1994ozg GulcanYvz 1890gr ama 1 hafta önde o yüzden, 1 hafta oynamalar olsbiliyo can sıkacak bişey yok canım 🌸
Zehra_ayaz Bnde 28+4 dün gttm kontrole bebegimin kilosu 1880 biraz fazla sanki ve bebeğim üç hafta önde gidiyor ve gebelik şekerim de var ama bebegimin suyu fln herşeyi iyiydi çok şükür
Tugcegkc GulcanYvz ben de aynı durumu yaşıyorum haftasına göre geride gelişimi , suyun şuan iyi ama ilerleyen zamanlarda azalabilir dedi 30 haftada 1250 kilosu bebeğimin
Tugcegkc GulcanYvz doktora düzenli besleniyorum dikkat ediyorm dedim , sen ne kadar dikkat etsen de plasenta bebeği ne kadar besliyorsa o kadar kilo alır dedi bana