zynpzynpzynp sebahatdanaci ahh keşke öyle olsa ağzından bal damlıyor 😄 her seferinde kilo postlarını okumayacağım deyip dayanamayıp yine okumak
Asilzadesii sebahatdanaci hiç 37 haftalık gibi durmuyorsun dedi daha çok kilo beklerdim dedi içkarnım geniş dıştan çok az çıktı karnım 🌸
ecrinefsaerva Wmehtap aynen canım. Çok fazla iştahım yok ve bebeğim için kendimi zorluyorum ilk 4 ay hiç almadım hatta verdim. Son 3. 5 ayda aldım bu kiloyu da 😊 her şey kuzuların sağlığı için 😊🤗
Sedaag Nuruminci aşırı değilki canım niye üzülüyorsun bende çok kilolu hamile kaldım aman olmuyo zaten dedim saldım kendimi bide baktik ki hamileyim🤷♀️ toplamda 36 kilo almış arkadaşım var benim 😱☺️
1989-- Serciko inşallah tartı yanlis degildir neticede bebegin icerinde ki su bile en az 1 kg plesanta 1 kg yakin hatta gogusler bile kilo alıyor internetten araştırmıştım bunlar kiloda ne kadar etkili diye
handesen73 Serciko masallah cok nasil oluyor ya yemek mi yemiyorsunuz az kalmis ustelik hic kilo yok gibi sayilir sizinki
Balsevgi Valla hepiniz süpersiniz 😂 ben zaten kilolu hamile kaldım bide 28.haftamdayım 10 kg aldım😑 Dr ’um yine söylenecek gittiğimde 😪