firdevs mina_mom ben de onu yazdım şimdi canım içinizden geçen tahminleri merak ediyorum bu ara bu moda sanırım ben de sorayım dedim 🙈🙈
firdevs deneyim dedim olmuş neyse kızlar asıl sorum bebişim 10+3 haftalık bugün doktora gittim cinsiyet için erken dedi 🙈 size tahmin edin demiyorum da içinize doğan nedir diye sorsam? şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese 🙏😘
firdevs eymenMomy_ yaaaaa bir oğluşum var 2 yaşında canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da bendeki de merak işte ilkini hiç sormamıştım bile doktora 16. haftada söylemişti kendi ama şimdi meraktan çatlıcam 🙈🙈🙈🙈
Deletedmom95 BaharBilgin canım ben hızlı resim den yüklemiyorum. Googleye imgyükle yaz ilk çıkan linke tıkla. Oraya resmi yükleyip urlsini kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun🌹
firdevs Sheyda sağol canım mahallede de hep kız diyorlar ama Rabbim bilir tabi sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah 🙏 ben hamileyken her tahminim tutuyordu ondan sizlere de sormak istedim 🙈❤️
firdevs Dilos1645 ayy ağzınız bal yesin 🙈 belki çok günah istemek ama bir oğluşum var bir de kız olsun istiyorum Allah affetsin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz 🙏