Alps Merhabaaaa 😂 Çin takvimine bakıp cinsiyeti dogru cıkan var mı? Dogru mu acaba bu mevzu? Benim bir tanıdıgımda erkek cıkmıs, dr. Da erkek oldugunu söylemis.. 🤷🏽♀️😅
hulya_sncr47 Alps iki kuzenim e kız dedi Çin takvimi bna erkek çıkıyordu ve tesadüf oğlum olucak kzenleriöinke kızları oldu bir 5 aylık diğeri de br kaç günlük bu ara Bn de 15 haftalık 2 günlük hamileyim
Eliftmzkrkmz Alps bende kız hissediyodum ilk 11.haftada erkek demişti ama bana kız gibi geliyodu 12. Haftada gittim büyük ihtimal kız dedi bidaha 17+5te kız oldgnu öğrendik😊
Alps BaharBilgin süper allah bagıslasınn 😍 ilk çocuğunuzsa eger bence ilk kız annesi olmak bambaska bi duygu olmalı😍😍😍.
BaharBilgin Alps evet ilk çocuğum bende öyle düşünüyorum tabi hayırlı ve sağlıklı olması en önemlisi benim için ama ilk kız annesi olmak farklı sanırım☺️☺️☺️😘
Alps LeylaEce cogunluk yanlıs oldugunu söylüyor e o zaman bu doğrular kimm? 😂😂 bakalım ya hayırlısı olsun
Alps Eliftmzkrkmz esimde normalde kız istiyor ama bunu erkek hissediyor o da benim hislerim yanlıs cıkmaz diyor ama bence benim hissetigim onemli😂
Alps BaharBilgin ya tabiki ayrımcılık gibi bir mevzu degil ama her cinsiyetin kendine has güzellikleri var allah isteyen herkese iki cinsiyeti de tattırsın 😍 hepsi bambaska
hulya_sncr47 Alps Allah bize ne uygun görüyorsa onu nasip ediyor tabi Allah bilir cin takvimine inanmak değilde onların ki kız ben erkek tesadüf diyelim 😂😂😂