svvlgnrt Bugün kontrolum vardı üçlü test için kan verdim ultrasonda doktor baktı baya bacak boyu iki hafta geride dedi salı günü tekrar gelip bakacaz dedi yine aynı görünürse bir üst kuruma gönderilip tetkikler ve aminosentez istenebilir dedi😞moralim bozuldu bu durumda olup sonradan iyi haber alan oldumu acaba
Perimasali89 svvlgnrt ben 17+3 te gittim doktor ölçmedi bile 20 den sonra bakarız dedi kilo ve boyuna bakmadı yani bende anlamadım
Damlaveannesi svvlgnrt Anne baba yapısınada baglı canım benim kızımada başı 2 hafta önde denilmişti korkmuştum nasil bir duygudur bilirim hatta karin çevreside 1 hafta geride denildi çok şukür 25 gun once dogum yaptim hiç bir sorun sikıntimız cikmadı kafa buyüklügü babaya cekmiş 😅😅 karın cevresi de kizim biraz zayıf dogdu ondan olabilir dedi doktor bence seninkide insallah aile yapısıyla ilgili bisidir ciddi bir sorunu yoktur bebişinin😚😚
burcuali38 svvlgnrt canım bizede 32.haftada bacak boyu 1hafta geriden dedi doktor.Bizde bi sıkıntı var sandık korktuk neden böyle dedik.Eşimle bana bi baktı sizin boyunuz ortada basketbolcu gibi bi çocuk mu bekliyordunuz dedi 😁 eşimde bende uzun boylu değiliz.Senin bebişininde yapısıyla alakalıdır bence üzme kendini.Bak kızım 1 aylık oldu çok şükür sağlıklı.Eşin ve senin boyun kısa mı?Bide benim eşimin tarafının bacak boyu hep kısa afedersin halk arasında götü yere yakın derler ya öyle kayınlarım falan onlara çekti galiba.Sizde de aynı durum olabilir
Esraumit svvlgnrt ben kimin ultrason sonucunu ogrendıysem hep olumsuz neden bu doktorlar boyle biride iyi bişey demez mi
svvlgnrt FatmaSalam amin inşallah canım teşekkür ederim.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Biricik1101 Herkesin ultrosonu degisik gosteriyor bana da soylediler 39 haftadayim bir sorun yok rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
svvlgnrt Biricik1101 Çok şükür sevindim sizin adınıza.saglıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.. İnşallah bende de sorun yoktur..
svvlgnrt Perimasali89 😢😢beni biraz korkuttu baya baktı ölçtü iki hafta geride dedi Salı bir daha bakacam gerekirse ust kuruma göndericem aminosentez ve ileri tetkik yapılır erken teşhis olur dedi😢😢Allahım korusun.insan çok tedirgin oluyor ve dogana kadar o şüphe içinden gecmezki insanın içinden..😞
Cansusn Kizlar selam, ben de 22+2deyim dun detayli ultrason vardi ve doktor bana da bacak boyunun 1 hafta geriden geldigini soyledi. Buyuk ihtimal ile yapisal ozelligi boyle dedi. Cunku baba ve beni de kontrol etti ve ust bedenimiz daha uzun oldugu icin size benziyordur dedi. Cok detayli bilgi isterseniz sivi alinabilir ama kanaatimce gerek yok dedi. Ben de dunden beri cok korktum. Down sendromu ve cucelikte boyle durumlar olabiliyormus. Ancak 2li testte ve kontrollerde baska anormallik olmadigi icin cok kucuk ihtimal dedi. Aklimda hep bu var. 8 hafta sonra tekrar bakacak ve moralim cok bozuk nasil gececek bilmiyorum.
svvlgnrt Cansusn 😢Benimde 2 haftadan geri geliyor dedi.Bu endişe çok fena ya gerçektenn.zamanda geçmiyor bende detaylı ultrasonu bekleyecem daha 1 ay var😢Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
svvlgnrt Damlaveannesi Ay bebeğinizi sağlıkla büyütun inşallah .sevindim sizin adınıza.evet işkence gibi bir durum insanin elinde olmuyor 😢 Rabbim korktuğumuza ugratmasinn.
svvlgnrt burcuali38 😂😂😂😂😂 Öncelikle bebeğin sağlıkla büyüt.cevap içinde teşekkür ederim..Benim boyum 1.63 eşimin 1.70 ablam ve kaynimin bacak boyu kısa.sali günü tekrar gideceğim inşallah hayırlı haber alırım..
burcuali38 svvlgnrt canım bence tamamen genetiktir sen içini ferah tut kontrole kadar üzme kendini 😇❤
YesimDemircan Ben çok araştırdım. Ultrasonun yeni eski olması, anne babanın boyu gibi şeyler etkileyebiliyormuş. 30. Haftaya kadar 2 hafta geride olması, 30. Haftadan sonra da 3 hafta geri olması normalmiş. minyon bir bebek olabilir 😊
svvlgnrt YesimDemircan Bana çok detaylı bilgi verilmedi ama korkutuldum.ust kürüm aminosenrez erken teşhis vs haftasonu kendine işkence etme falan dedi doktor ama tabiki ne mümkün.Hepinize çok teşekkür ediyorum.Evlatlarinizi sağlıkla büyütün insaAllah..İlçede yaşıyorum ben ultrasonun kaliteli olduğunu söyleyemem..🙂16 haftalık bir arkadaşa kıza benziyor dedi erkekmis bebek bana da 17 haftada gittim erkeğe benziyor dedi ben ona bile inanmadım 😂.
svvlgnrt burcuali38 inşallah genetiktir canım ya.Eşimin annesi babası abisi bacak boyu kısa evet.😊 Hayırlısı Rabbimden
burcuali38 svvlgnrt Evet hayırlısı tabi canım ama bak kendin diyorsun genlerinde kısa bacak var çocuğun öyledir merak etme sen 😇 hayırlı haberler alırsın inşallah ❤