Ayshmm Selam hanımlar,kronik rahatsızlığımdan dolayi kilo almam riskli,gebeliğimin 31.haftasindayim ve malesef 14 kilo aldim,önerilerinize ve desteğinize ihtiyacım var ⚘
Deletedmom281 Ayshmm 👩🏻⚕️Diyetisyen şart 📝 🙋🏼♀️Benimde kronik rahatsızlığım vardı maksimum 10 kg ile doğuma gidebilirdim. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez diyetisyen eşliğinde devam ettirdim hamileğimi çok güzel bir listeyle 20 haftaya kadar 4 kg verdim sonrasında 10 kg aldım , doğumdan sonra da 1 aya kilo falan kalmadı hamilelik öncesi kiloma döndüm 🎊 bu arada 🐣bebişim de gayet sağlıklı ve topiş bir bebeydi
brcaky Canım sebze ve protein ağırlıklı beslen, tuz ve tatlıdan uzak dur akşam 6dan sonra acıkırsan kuruyemiş ye ama bence gebelik için özel program yazcak diyetisyenle ilerlemen daha iyi olur belki yemekten değilde örnek veriyorum triodin vardır ondan kg alıyosundur
Ayshmm Deletedmom281 çok geçmiş olsun keşke bende sizin gibi ilk aylardan itibaren diyetisyen eşliğinde devam etseydim ama sanırım kullandığım ilaçlar bebeğe zarar vermesin diye ilk aylarda çok kilo aldim ve gitmek istemedim diyetisyene 😔bebeğine, sana ve sevdiklerine sağlıklı güzel günler dilerim💛
sdadcr Ayshmm olsun şimdiden başlasanız da yine faydası olur ❤️ Bende 27.haftamda şeker olduğunu öğrendim 7 kilo almıştım ve heryerim şişti hemen diyetisyene başlayınca önce 3 kilo verdim şimdi 35.haftamdayım toplam 8 kilo aldım doğuma kadar 10u aşmam inşallah geç olsun güç olmasın Rabbim sağlık versin inşallah 🤲🏼
Deletedmom281 Ayshmm 🙌Yine çok da geç kalmış sayılmazsınız. Eğer giderseniz en azından bundan sonraki süreçte siz değil bebiş kilo alır. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler 🌺
Ayshmm sdadcr ayyy maşallah canım çok başarılı bir süreç olmuş😍 çok geçmiş olsun ama zaten gebelik şekeri doğumla birlikte geçiyor 😊😊