Zeynep1907 35 hafta 2 günlük hamileğim bebegimin son 2 haftadır gelişimi durmuş 50 gram büyümüş kafa ve karın gelisimi 4 hafta gerilemis boyle giderse 37 de alacaklar gelişimi için ne yapabilirim başına böyle birsey gelen var mı
AyaYlmazYldrm Zeynep1907 canim durmussa ne yersen ye pek faydaasi olmuyor malesef onu kafana takma erken dogyr ufak dogsun bisey olmaz dunyada buyur yetrki sagliklu olsun benim oglum 36 da dogdu 3 haftada gerilemesi vardi hic jkorkma turp gibi
GulcanYvz Zeynep1907 inş sağlıcakla doğar canım insan kucağına alana kadar rahat edemiyor benimde kilosu hep geri geliyor inş 37 haftaya kadar gelişimi devam eder şuan da kaç kilosu
Zeyno_65 Zeynep1907 aynı durumdayım büyümüyor oğlum çok üzülüyorum o kadar çok şey araştırdım tükettim ama yok. Bugün doktora gittim hiç almamış bu hafta dedi.
Zeyno_65 AyaYlmazYldrm birşey sormak istiyorum 3 hafta gerilik karın çevresinde miydi bebeğinin? Görüntüsünde bi değişiklik oluyor mu yoksa sadece zayıf mi oluyo onu merak ediyorum. Şuan bebeğim de 3 hafta gerilik varda 😔😔 yardımcı olursan sevinirim
AyaYlmazYldrm Zeyno_65 komple 3 hafta gerlik karin kafa hersey sadece zayif dogdu turp gibi dogdu ama mesela motor gelisimi yasitlarini 7 8 ayda yakaladi tek o suan resmn canavar kafa zehir🤭hic kafana takma
Zeyno_65 AyaYlmazYldrm çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Sanki vücut yapısında büyüklük küçüklük olur diye düşündüm nedense yani orantısız durur mu diye korktum 🙂
AyaYlmazYldrm Zeyno_65 oglum minyon dogdu kafasi vucudu hrryeri hala ufak🤭🤭 ama babasuda bnde minyonuz ondan basi buyuk vucudu kucik olmaz korkma
FF18 Zeynep1907 benimdd aynı 3 hafta gerilik var doktor et ye proteinle beslendedi muz kaşar falan sana kilo aldırır dedi. Sade et yemeği yapıyorum birşey katmadan et sote et kızartma köfte ve bebeğim kilo almaya başladı sabahları 2 yumurta bol peynir kaşar peyniri bu şekilde besleniyorm