Mina00 Gebegunlugu valla bilmiyorum ulaşma imkanın yok ben şuan adanadayim adanada 50 eczane gezdik yok
Rukiye57 Baharozge bende hibor 5000 e gectim 4 gundur falan kullaniyorm mecburen simdilik bi tuhaflik sezmedim
Ayazannesi Mutlubianne kargoyu yazdığım gibi bursa da bir hanımefendiye gönderdim bu forumdan ihtiyacı var diye iyi niyetle fakat almadı zehir gönderme ihtimalim olabilirmişte:)) neyse bursadan geri gelirse ikitelliye gelecek oradan alma ihtimaliniz olursa gönderteyim ikitelliden mng kargoya
Mutlubianne Ayazannesi evet gidip alırım bana da çok yakın🙏🏼 Arkadaş keşke böyle yapmasaymış sizi uğraştırmış ve alacak başka birinin önüne geçmiş ne diyelim 🤷🏻♀️
Tomriskatun Enox 6000 ihtiyacı olan varsa 1 kutu varmış. Eczane numarası: (0216)6509924 İsmini hatırlamıyorum çok eczane aradım arama kaydından buldum yazdım. Üsküdarda bir eczane.
handesen73 Baharozge bahar hanim.instagramdan bi kadin bana yazdi oksapar 6000lik 10 kutu varmus yaninda bn bana 4000lik lazim oldugu icin alamadim isterseniz onun adiniz yaziyim siz konusun gondrrebiliyorsa gondersin
handesen73 handesen73 insta adi gulluilayda_kara profil resminde 7 yaslatinda biz kiz cocugun resmi var hamile sayfasinda soylenisti bnde var diye siz konusun bn magdurum siz olmayin
Ayazannesi Mutlubianne 🙃 maalesef. Tamamdır yarın kargoyla görüşüp size haber vereceğim melikenazlimaydin instagramdan eklerseniz haberleşelim
Nurhanipek Meryem1316 tabi ki atayım instagram adresim .ipek.frhn. buradan haberleşebilirmiyiz sizde bana yazsanız adresinizi
mlsmrtgl Busracbn Yok satanlara izin vermiyoruz. Konusunu silip uyarı yazabiliriz. 🥰 Merhaba canımız annemiz forum kurallarımız gereği satış yapmak yasaktır. Yorumunuzu bu sebeple siliyorum. Anlayışınız için teşekkür ederiz iyi forumlar🌸
GamzeKaynak HappyMom Merhaba, bunu neden kullanıyorsunuz peki? Duymamıştım da daha önce bu kadar çok kişinin kullanmasına şaşırdım. Haricen mi alınıyor
Mutlubianne GamzeKaynak merhaba bu iğneler genetik olarak kan pıhtılaşması sorunu olan annelerde kullanılıyor