Misssimsek Smskr0000 bana sağlık.ocagindan bebeğin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra gel.demişlerdi
Busekrkmz Smskr0000 20 haftalık olunca ilk dozunu yapıyorlar 24 haftalık olunca da ikinci dozunu yapıyorlar 30.haftaya kadar yapılıyormuş.
yagmurclk 67380ipek Vallah hiç daha önce duymadım bebeğin hareketini ya hissetmezsek yapmicaklar mi:)))) bana 20 haftalık olduktan sonra gel dediler canım.
MehZey Smskr0000 sağlık ocağı tetanoz aşısı için bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığımda vurmam gerektiğini söyledi
RanaaT Smskr0000 evet aynen bebeğin hareketlerini hissedince gel demişlerdi 20 haftamda gittim 2.cisini 1 ay arayla gittim ama muhakkak yaptırılmalı ve korkma inan hiç acımıyor
Minikfilinannesi Bana doktorum 24. Haftadan sonra 2 doz olarak yaptırıyoruz tetanosu dedi. Aile hekimliğinden ise aranmadım bile
Ayseozerckr Haftadan itibaren bebek hareketlerine bağlı kalmadan yapılabilir fakat ülkemizde aşı ile alakalı olmamasına rağmen düşük tarzı bişey olduğunda aşıya bağlandığı için ebeler ve genelde kadın doğum uzmanları bebek hareketlerinin beklenmesini doğru buluyor.. 16-32 hafta ama tercih 30 haftaya kadar 4 hafta ara ile yapılabilir..