Sehribann Merhabalar, bugun 21.haftanin ilk gunu detayli ultrasonda ilk.kez oglumun yuzunu gordum. Cok mutluyum.🤗 sizin nasikdi paylasirsaniz mutlulugumuz cogalarak artar belki. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.🤲🏻 https://hizliresim.com/eCTnZ2
Fatmanurkor94 Sehribann masallah 😊 bısey sorcam ayriyeten randevu alınıyor mu yoksa normal doktor a aldıgımız randevu yeterlı oluyormu ayrıntılı ultrason ıcın
ecembugra53 Sehribann bende gitçem ayrıntılı ultrasyonda 😊 bende görücem heyecanla bekliyorum 😊💙 oğluşumu
Sehribann Fatmanurkor94 ben kosuyolu medipole gidiyorum ama detayli icin camlica medipolde perinatolojiye yonlendirdi doktorum oradan randevu aldim o sekilde oldu.
Sehribann Neclanur kosuyolu medipolde perinatolog yok takip eden doktorum da ikiki taramayi da perinatologun yapmasini istemisti detayliyi da. Birbirine cok uzak hastaneler degil zaten, o yuzden ikisini de ayni hekime yaptirdim. Memnun da kaldim.
Bsraskmn Sehribann Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah☺️ Bizde 19 haftalığız iki hafta sonra bende detaylıya gireceğim ama doktor arayışındayım istanbul avrupa yakasında doktor tavsiye edebilecek varmı?☺️
ecembugra53 Sehribann Evt canım biliyorum ev de de bol çikolata yiyorum 😂😂 aynen 30 Haziran da arıcam araştırma. Hastanesine alıcam devlette yaptırcam olduğum yerde en güzel orası cekiyor 😊