Denizb 25+3teyiz 21 haftada öğrendik diyebilrim detaylıda öğrendim 2 hafta sonra kontrele çağırdı o zama sıkıntı olabilir demişti 2 hafta sonra gittiğimizde bebeğin vertikül boşlukları 8.2mm den 9.5 mm e yükseldiğini söyledi eğer 10 mm olursa sıkıntılı olabilceğini söyledi ordan çıktık anlamsızca ağlıyordum tutamıyordum kendimi yaşadığımız şehire döndük hemen perşembe günü için burada muayene olduğum doktordan randevu aldım o perşembe türlü gelmedi..
o gün kontrele gittiğimizde doktora dosyalarımızı önüne koydum birşey diyemedim adama inceledi dosyayı geç bide ben bakayım dedi baktı tam bebeğin kafası göbek deliğime denk geldiği için baya vakit harcadı en sonunda aynı ölçümler artmamış dedi beni sedyeden kaldırdı ve anlatmaya başladı 3 tane hastalık olabilr dedi down sendromu, hidrosafali ya da kronik rahatsızlı olabilir dedi şükürler olsun ki bebeğimizin başka bir sıkıntısı yokmuş böyle olup doğan o kadar çok insan olduğundan bahsetti eğer kendi bebeğim olsaydı hiçbir test yaptırmazdım dedi 10 mm üstünde olup sağlıklı doğan büssürü bebek olduğunu anlattı resmen içimi rahatlattı gönderdi birdaha da ağlamadım rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağuna almak nasip etsin haftaya cuma yine randevumuz var hem şeker yüklemesini yaptırcam hemde muayenemiz olacak kusura bakmayın uzun oldu biraz size tam olarak ne dediler? 😔