• Gebelik
  • 39+1, 1 saattir geçmeyen karın ağrısı

Bayanlar bu haftalarda olup yaşayan var mı Doğum belirtisimi nişan yada su gelmesi gibi birşey yok sadece ağrılarım var dünden beri ilk doğumum olacak

39+3 haftalığım sürekli adet sancısı gibi sancı giriyor nst de sancı çıkıyor ama yalancı kasılmalarmış vücut kendini hazıelıyormuş benimki birde çok şiddetli bel ağrım var altta baskı var normal bence ama sıklaşırsa hastaneye git bence

papatyalarr5 her doğumda önce nişan veya su gelecek diye bir durum yok malesef benim ağrım sancim vardi benim doğumum o sekilde başladı nişanım veya suyum gelmedi benim doktorunuzla irtibata gecin bence

papatyalarr5 bende 3 defa nişan denilen şey geldi ama kanlı değildi sümüksü bişey afedersin ama balgam gibi bişeydi bu aralarda da akıntı çok olmaya başladı

Bizde 39 haftadayız ara ara beyaz akıntım oluyor dediğiniz gibi. Bugün muayenede suyu iyi dedi az az gidiyorsa bile etkilememiş pek 😁 bir kaç gündür bel ağrım ve bacaklarımda ağrı var hatta bugün bildiğiniz ayaktayken bacaklarım titriyor bakalım ne zaman gelecek 🤷🏻‍♀️

addie487 bizde dört gözle bekliyoruz vala artık belirti desen çok ağrılı bir şey yok sadece dünden beri adet sancısı oda dayanılmayacak gibi değil ama bakalım 😃

MelisakayA benim alelen bıçak saplanır gibi saplanıyordu o haftalar doktoruma sorduğumda bu saplanmalar kasılmalar normal demişti dinlendiğimde geçiyordu yarım saati buluyordu ama geçiyordu şuna iyiymisin??

papatyalarr5 hala devam ediyo ama eskisi kadar değil şimdi de gaz sıkışması gibi sancı. Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için

Doktor ne diyor nst ye girdiniz mi? Ben 37 ye giriyorum nst takibinde olacakmisim

Zeybice canım 37 sen sonra nst takibinde oluyorsun bende o haftada girdim her gitmemde de istedi