Aslim22 Anneler 11+2. Gunlukken bebeginizn cinsiyetini ogrendiniz mi yada doktorunuz bir tahminde bulundu mu ?
MehZey Aslim22 dün 11 hafta 2 günlüktüm ve randevum vardı sadece kalp atışını dinledik o kadar cinsiyet hakkında hiçbir tahminde bulunmadı doktorum
Mehtap74 Aslim22 11 haftada bebeğin cinsel organının yeni geliştiği dönem 13. Haftadan sonra daha net olur
Aslim22 MehZey hmmm bende ikili tarama testi icin gidicem pzrtesi randevum var ozmn 11hafta 2 gunluk oluyorz belki erken ogrenenler olmustur diye bu postu actim ama erken herhhlde 🙄
Asiyeozgur 16 olduk hala öğrenemedik doktorumuz 12. Haftada erken olduğunu yanılma payım olabilir dediği için bizde sormadık hic 😅
Aslim22 Asiyeozgur hayirlisi olsun canm benm benimde ikili tarama testi olacagi icin belki erkenden ogrenirim diye dusundum ama sanirim daha erken 🤷🏼♀️
Aslim22 Asiyeozgur Bir bebegimi kaybettim bu ikincisi. Canm insAllah ayni seyleri bu bebegimdede yasamam hep icimde bir. Kusku var aynisini yasarmiyim diye ama Allahtan gelen hersey basim gozum ustune hakkimzda hangisi hayirlisi ise o olsun❤️🙏🏻
Aslim22 MehZey anladm cok tesekkur ederim ne bileyim kimileri ikili tarama testinde ogreniyor bende dedim ogrenirmiyim acaba 🧡
Asiyeozgur Aslim22 Allah korusun canım emanetimiz rabbime o koruyacak nasip etcek sağ salim kucağımiza almayı 🐣 benim ilk gebeliğim o yüzden cinsiyet mühim değil inşallah çarşamba günü 3lu tarama var cinsiyetide söyler umarım 😅
Mihre Aslim22 10. Haftamda kontrolüm vardı doktorumuza biraz baskı yaptık o da kırmadı yanılma payı olabilir ama erkeğe benziyor diyip pipiyi göstermişti.Öylede oldu👶🏻
Aslim22 Mihre ay masAllah insAllah bende ogrenebilirm. Bakalim kimi doktorlar kemik yapisina gorede tahminde bulunuyor ama bakalim❤️🙏🏻
ecembugra53 Aslim22 bebek cok küçük olduğu için o haftalarda yanılma payı cok yüksek en net 16. Haftadan itibaren belli oluyor bende öyle olmuştu
Aslim22 ecembugra53 hayirlisi Allahtan sag salim olsunlarda kiz erkek farketmez insan yinede merak etmiyor degil hani😂🙏🏻❤️