Minetosun41 Bu durumu yaşayanlar varmı kızlar iki gündür çok üzgünüm ne yapacağım bilmiyorum doktor pazartesi bir daha bakıp emin olup yatış yapıcam o şekilde tedavi uygulucam dedi aranızda bu durumu yaşayan varmı ?
pamuk32 Minetosun41 benim yengemede aynısını dediler devlet Hastanesi’nde biz ayrı olarak özele götürdük fakat ozeldeki doktor bu haftalarda bu teşhisi nasıl koyduğunu çok merak etmişti bu gibi teshisler 16. Haftada konur dedi öyle bişey gözükmüyor dedi.. yeğenim doğdu şu an maşallah sağlıklı yanlış teşhisti yani. Bı doktorla kalmayın bi kaç doktora daha görünün
Biles_46 Minetosun41 benim ablamın bebeğinded3 kafasında sıvı var demişti bir ilaç tedavid2 uygulamadı öyle geçer demişti ve şuan 3 yaşında sağlıklı
Minetosun41 Merveee6 hayır canım kafasının üst kısmında bi fazlalık gördü şüphelendi sıvı birikmesi olabilir dedi yarın yine gidicem vajinal ultrasondan bakıcak o zaman görcekmiş öyle bir şey varmı yokmu diye
Minetosun41 Biles_46 bugün gidip öğreneceğim umarım benimki de tedavi gerektirmez ve sağlklla doğar .özel hastane mi demişti