Cucu Kızlar meraba sizdede gece boyunca lavaboya çıkma ihtiyacı varmı ama saat başı bu yüzden uyuyamıyorum nezaman bitecek 18+3 oldum
NaimeYilmaz Cucu 28 haftalıgım ilerkı haftalarda burunlarınız tıkanmaya baslıcak agız kurulugu oldukca su ıcmeye kalkıcaksınız her su ıctıktwn 1 saat snrada wc 😂 şahsen bana ole oluor ama gene uyuyabılıorm sıkayetcı deglm şahsen
Deletedmom83 Cucu bu gece bende uyuyamadım bir türlü kaç kere kalktım wc bilmiyorum inş bida tekrarlanmaz 14+3 teyim
hande123 Cucu 32+3 günlüğüm wc den çıkamıyorum desem yeridir sürekli ağız kuruluğu kramplar nefes darlığı şimdiki halin daha iyi yani 😃
melekkarakann Cucu canım bende 10+4 haftalık hamileyim çok idrarın oluyor bende çok sk gidiyorum lovabaya
Cucu NaimeYilmaz zaten burun tukanıklıgı kanama fln oldu aynen öyle valla su içiyoruz hadi 1 saat sonra tuvelete 😊😊
Cucu Deletedmom83 canım valla birşey yapmadım öyle sprey fln da kullanmak istemiyorum bir müddet sonra açılıyor
Cucu İnanın ki sayısız kalkıyorum saat başı bakalım artık hayırlısı her güzel şeyin bir zahmeti olurmuş çok şükür halimize yavrularımızı kucagımıza alınca unuturuz 🙏😊
Zuhalzuzu 21+3 haftalik olduk.tam 2 haftadir uyku yok.surekli banyodayim resmen.gunduz de uyuyamiyorum.ne yapacam ben 🤔
hande123 Cucu bende düşünüyorum şimdi böyleyse son haftalarda nlurım diye şimdiki halin kıtmetini bil derim 😁😁😁