Bebisimmmmm Doktor muayenesine gitti. Son adet tarihime göre 12 haftalıkken ultrasonda 13 haftalık göründü. Doktor haftaya gel, büyümesine bir daha bakalım dedi. Yani daha fazla büyümüş görünüyor. Sizce ne olabilir?
Kayraaliasaf Bebisimmmmm gecen yine ayni burada bi bayanin yazdigini gormustum 2 hafta ileruden gidiyormus bebegi heralde olabiliyo oyle benm de bldigimden 2 gun daha buyuk cikti yani adetten once gebe kalmis gibi anlamadm ben de 😂 ama skinti yoktur heralde
Rabia30-Adem Bebisimmmmm benim ki de bir hafta geriden geliyor,doktorum normal dedi gelişimi çok şükür iyi bugün yine gideceğim randevum var bakalim napiyor hiç 🤗🥰
UrasEgeninannesi Bebisimmmmm gayet normal endişelenecek bir durum yok benim oğlum da hep önden gidiyor :)
Bsrlmnemr Bebisimmmmm gelişimi ileride olabiliyor 1 2 haftada ileride ya da geride olması sıkıntı değilmiş.
esrAlp Bebisimmmmm benim de birer ikişer hafta önden gidiyor şeker yüklemesini bekliyorum artık şeker olanlarda oluyor genelde ama dr um normal olduğunu söyledi açlık şekerime de baktık
Cemrenur Bebisimmmmm benim de 12 de 13 görünüyordu canım geçen gün gittim 14. Haftamda ultrasonda da aynı çıktı bu bence iyi bişey doktor bana sevin bebek hizli büyüyor demişti hatta
diyar_20 Bebisimmmmm bisey olmaz cnm benimde 12 haftalikken randevum vardi bebek 13+2 gunluk gozukuyodu
kitapkurdu Bebisimmmmm benim oğlum hep 10 gün önde giderdi. 35+6da 40 haftalıkmışız gibi 4050 doğdu oğlum
Asiyeozgur Bu güzel bisey iyi gelişiyor demek boyu daha hızlı uzuyor daha çabuk kilo alıyor demek tek eksisi iri bi bebek olursa normal doğum zorlasiyormus
Mrvaka Benimde 1 hafta önden gidiyor😂 çevrenin tepkisi genelde erkek bebekleri öyle olurmuş doğru mu bilemem 🤣
kitapkurdu Gonay ben çok kilo almadım be yediysem bebeğe gitti. Bol meyve, vitamin, probiyotik ve her yemeği et kemik suyuyla yaptım. Bir de nesquik içtim onun faydası oldu mu bilmiyorum. Başka özel bişey yapmadım
Bebisimmmmm Aslında çok fazla bir şey yemiyorum. Bir de sıcakları etkisiyle akşam yemeği neredeyse hiç yiyemiyorum. Çiğ badem, yer fıstığı, kuru kayısı, meyveler tükettim. Ama bunlar da aşırı değil yani. Kendim de 55 kiloyum. Yeme içmeyle alakalı değil sanırım