Aslihan2 Kizlaaaar 7 ayın sonunda nihayet hamileyim 69.1 çıkmış betam adetimden 2 gun gecti ama progesteron degerim 8,86 bana cok düşük geldi anlayan bilen var mı bu deger yukselir mi yoksa sağlıksız mı 😭 cok korkuyorum
Hcrsrknilay14 Progestan ilaç verir doktor benim de 12 çıkmıştı normalde 20 ve üstü olması gerekiyormuş dusuk tehlikesi var diye uç ay boyunca progestan hap kullandım . Şimdi 30+4 olduk bi sorun yaşamadım Allah’a şükür sende yaşamazsın insallah canim Allah kucağına almayı nasip etsin 😘😘
Aslihan2 Hcrsrknilay14 benimde daha 2 haftalık falan oluyor sanirim şuan ilacla yukselir insallah ya aminn canım cok sağol 🙏❤
Hcrsrknilay14 Aslihan2 düzenli kullan o ilacı önemli Çubku benimde dusuktu dusuk tehlikem vardı ama Allah’a bin şükür yakında kucağıma alacağım insallah kızımı 🥰
Aslihan2 10 un üstünde normal diyoruz korkmuyoruz dedi doktorum sende de ondan sorun olmamıştır pazartesi tekrar ölçülecek bakalm arttı mi peogestan kullaniyorum günde 3 kere umarm artar ve sorun olmaz bebegimde