Nmtshn Genellikle geceleri olan sanki kalbim atmıyo daralıyorum nefesim yetmiyor tekliyo sıkışıyor tuhaf benim gibi bunları yaşayan var mı 😔
Merbe61 Nmtshn 35+5 bende suan aynı durumdayım herzaman olmuyor ama dogumu dusundugumde vs.yasıyorum heyecandan sanırım
Buselensi Nmtshn ayy sorma 20. Haftalarda ne çektim ondam kalp krızı geçiriyorum diyr korkudan ölüyodum 😂😂 yatsan yatılmıyo kalksan kalkılmıyo
Elifakalan Nmtshn aynı sorunu bende yaşamıyorum fakat benimde sabahları oluyor ama kalp çarpıntısı sanki kalbim ağzımda atıyor gibi bunu yaşayan var mı peki 🤷♀️
Nmtshn Merbe61 ben daha 24 haftadayım ölecekmişim gbi his oluyo iyi hissetmiyorum kendimi daha öncede gittim doktora panik atak vr dedi ama ikna olamyrm ya bseyim yoksa neden oluyo offf
pamuk32 Nmtshn bende de oluyordu o haftalarda hala oluyor yani arada sırada geçiyor kendiliğinden basınçtan kaynaklı sanırım
Merbe61 Nmtshn bendede var cok kes acile gıdıp EKG cekıldım kalp bolumune gıttım holyerler takıldı gercekten hıc busey yok ölcekmısım hıssı gece bogulma hıssı pamuk ataktan ama hamıellıkte cok sukur okadr yakalanması hamıelleıkten de daralıyosun hormonlardan dolayı o da senınsıkıyor ama ucun rahatlıcaksa kalp bolumune gozujebılırsın
9095 Nmtshn canim benim ilk gebeligimde bende yasadim onu ama ben asiri kilo almistim boyle sicaklara gelmisti 29. Haftamdi sanirsam asiri carpintim oluyodu yattigim herden sanki kiyafetim bile kimildiyodu carpintidan dirwk gittim doktora holter cihazi takildi tansiyon ve nabiz icin sukur temiz gelmisti kiloma bagladi stres yapma dedi bide asiri sicaklar varya dikkat et yinede
Hasibeee Elifakalan ben panik ataktan dolayı antidepresan kullanıyorum ona rağmen özellikle sabah kahvaltıdan sonra kalbim yerinden fırlayıp gidecek gibi atıyor
Nmtshn Elifakalan o ilk aylarımda vardı oda cok yorucu oluyo etrafa bakıyosun herkes lay lay lom kendime bakıyorum tadını ckartamyrm Rabbım şifalar versin hepimize
Cigdemanne_01 Nmtshn nerdeyse bütün hamileliğim boyunca yaşadım canım magnezyum ve demir ve vitamin ilaçlarını aksatma
Nmtshn Cigdemanne_01 kullanıyorum ama antidepresan kullndğm zamanlarda cok iyiydm smdi zorlanıyorum psikolojik mi ciddi bsy mi takıyrum
Serivans Çarpıntı hissi, sanki yerinden fırlayacakmış gibi olması hamilelikte normalmiş. Artan kan hücrelerinden dolayı hızlanıyormuş kalp. Endişe edicek bir şey yok. Ama içiniz rahat etsin istiyorsanız kontrole gidince doktorunuza da sorabilirsiniz🍀
MrvDmrkr Vücuttaki kan basıncının artmasına bağlı korkulcak bişey değil. Bir kalp iki bedene kan pompalıyor iki bedeni besliyor kolay değil çarpıntı yapacak tabii ki. Derin nefes alıp rahatlamaya çalışın.
CKaya Aynı zamanda rahim büyüdükçe diğer organlara da baskı yapıyor akciğere baskı yaptıkça sıkışma hissi oluyor akciğer ve kalp orantılı çalışıyor ondan ikisinde de sıkışma hissi oluyor
Nmtshn CKaya araştırma yaptığım da oyle evet ama ciddiye de alıncak bsyler olabilir de dyolr troid kanszlk falan
Busrajj Nmtshn geçmiş olsun ben hamileliğin basından beri hafif hafif yaşıyordum 30 dan itibaren yoğunlaştı. Ritim yüksekliği olabilir ben ilaç kullanmak durumunda kaldım. Bunu anlamak için sık sık tansiyonunuzu ölçün ve tansiyon kısmını değilde nabiz yazan kısma dikkat edin 120 üzerinde devamlı seyrediyor ise bu kalp ritminiz yüksek demektir kardiyolojiye görünürsünüz. Ama bunun dışında tamamen heyecan ve stresten olabileceğini de düşünmek gerek.
Busrajj Nmtshn veya kan akışı çok yavaşlıyor nabiz çok düşüyor olabilir bunun içinde 70 ve altı olarak devamlı seyrettiğini takip etmelisiniz.
Berfin_kycn Nmtshn bende yaşadm korktm hatta doktora gittm gayet normal gebeliklerde dedi😔❣️bebeğimiz için katlanacaz
Nmtshn Hasibeee çok yorucu oluyo ya hc bseyden zevk almıyorsun iş yapamıyosun inşallah geçicek ya geçmezse daha tam sıcaklarda gelmedi iyce artar falan nparz Allahm korusun
Nmtshn Merbe61 aynen bnde cok gittim ekg holter eforlu falan hepsi yapıldı bsey cıkmıyo psikolojik olarak tanı koydular e suanda ilaç alamıyorum inşallah artmadan biter bu günler