esraskrdn Ozgeozer kanamanın hamileliğin hiçbir döneminde normal olmadığını biliyorum. Doktorunuza danışmalısınız.Gecmis olsun.
Cigdemanne_01 Ozgeozer nişanın gelmiş canım kanama geldiyse hastaneye git ve doktorunu bilgilendir peşinden suyun gelebilir çünkü benim peşinden suyum geldi
Esra-89 Benim de oldu gittim nstde sancı çıktı birgün hastanede yattım ilaçlarla durdurdular sonra çıktım şimdi iyiyim nir git bence acile
Ozgeozer Bugün zaten öglen nst var benimde ablam da hast calısıyor hemen onu aradım normal dedi az kanamalar olabilir dedi biraz beklememi söyledi bakalım 🙏
Aybukeb Ozgeozer sağlıcakla kavuşun inşallah temmuz bebekleri hep aceleci valla o kadar çok erken doğum var ki ☺️
Esra-89 Ozgeozer aaa durdurcaklar mı doğumu mu başlatcaklar korkma bende ilk çocugumu 35 hft doğurdum bir sıkıntı olmadı seninde olmaz inşallah rabbim yardımcın olsun
Masaltugba Ozgeozer ablana da lütfen kız. Seni evde beklettirdiği için:) Rabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin. Güzel haberler ver bize
drn5410 Ozgeozer oh maşallah 😍 tek avazda kucağına alırsın inşallah 😍 haberdar et bizleri de iyi ki aksatmmış gitmişsin bak