Kahve kendi odandaki yatak birde çatal falan dönüşüyor. Portatif ve mahremiyet çok güzel. Neyse benim sancim var ama açılma 1 cm. Saatler geçiyo yok. É tabii suyum da geldiği için onlarda beklemek istemiyo sürekli nst de takiliyim. Bana suni verdiler. Ama taş çatlasın serumda 50 gr. Alabildim ben bu sancılar dim. Allahım böyle bir şey yok. Sunuyu cikarttirdim. Çünkü oldugumu falan hissediyordjm. Tabii buna 12 saatten fazla açlık ve susuzun ta eklenince gücüm yok ki. Hastaneyi inletiyorum. E beler in bile psikolojişi bozuldu. Tabii orda nöbetçi doktör yaşar bey di. Sonra ebe gelip duruyo açılmaması var mı diyorum sancı dan fırsat bulusça yok diyo bişey demiyor. Be bileyim değişik biri. Sonra başka ebe geldı noluyo diye . Sancı sesime. Ben diyorum ki yataktan kalmak istiyorum bırakmıyor. Nst de bağlı kivranamiyorum. O ebe sağolsun nst den gelip ara ara baktı kalbine çıkardı . Dedi ayağa kalk sancı gelirse ikin dedi. Aynen öyle yaptım tabii ikininca sancılı o kadar hissetmiyordunuz. Derken geldi yatırdı kontrol etti 9 cm dedi . Hadi başlayalım dedi. Bir sürü şeyden sonra geçiyorum oraları bebeğimi bi gördüm saat tam sabaha katsi 5 te . Dünyam aydınlandı. Böyle bir duygu yok. Sonra tabii dikiş muhabeti. Uyustumutlar tabii ama yine de acıyor hissediyorsunuz. Ebe dikerken kanaması.durmuyor dikiş tutmuyor falan dedi . Biraz panik oldular. Ama ben tabii bebeğime bakmaktan onları imursamiyorum. Bana kan silandici mi kullandin diye sordu . Hayır dedim . O zaman beyaz acik tenlilerde olabilir böyle dedi. Zar zor dikti . Sormadım ama çok dikiş yok sanırım. Bana iki tane dil altı verdiler. Bu arada 7 kisiydiler sanırım. Hemen tatlı meyve suyu dediler
Çok kan kaybetti diye. Ben bir titriyorum ama öyle böyle değil. 45 derecelik ateş gibi. O arada göğüslerm acayip sızlıyor.