Cigdemveminik Kızlar 35. Haftadayım ve ilk çatlağmı gecen hafta gördüm karnım felaket şekilde kaşınıyor kaşımayacğm diyorm ama duramıyorm ne yapmam lazm kaşıdkçada artar diyorlar 🤦🏼♀️
ayseeemiray Cigdemveminik neler yapmadım ki bende 35 bir gece kaşımtı başladı sonra 🙈ertesi gün catlamısım kaçıs yok canını sıkma
KubraSS- Cigdemveminik bende kaaimamk için çabalıyorum ama gece uykuda kasıyorum sanırım sabah kızarmış olarak kalkıyorum
Cigdemveminik ayseeemiray çatladıpıma üzüldüm ama geçti ğzündm şmdi kalınıyor diye üzülüyorm ya çnkü baya tatlı tatlı kalınıyor 🤦🏼♀️
Twinksmom Cigdemveminik Canım Türkiyede vr mı bilmiyorum e45 itch relief cream verdiler bana belki başka bir şey önerebilir doktor muadil
KubraSS- Cigdemveminik vala canım ben ilk oğlumda çok catladim bunda catlamam dedim bunda daha beter catladim ki krem sürdüğüm halde catlaklarin içinden çatlaklar oluyor düşün 🙄😏
Cigdemveminik KubraSS- bn krem sürmedim 🤦🏼♀️ Yani 15 günde bir aklma estikçe sürdüm malesef akıl edemedim şmdi iş işten geçtiktn snra sürüyorm hergün ama ne fayda🤷🏼♀️
Nokta Benim de gögüslerim çatladı deli gibi kasınıyor bir aydır falan ama umrumda degıl kasıyorum çok fena bi kasıntı oluyor
Cigdemveminik Nokta göğüslerm çatlamadı bnmde sadece karnımn alt kısmı herkesde değişik oluyo demekki
KubraSS- Cigdemveminik catlayacagin varsa catliyosun canım krem sursende ben günlük sürüyorum ama yok
Cigdemveminik KubraSS- ayy hemde nasl 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Eşim kızıyor ama duramıyormki böyle tatlı bi kaşıntı daha yok yatak odasına karnımı kalımaya gidiyorm eşimden gizli😂😂