Cigdemanne_01 Minikkusum_ piyasadaki en iyi mükemmel pişik kremi kullanıyorum öneririm her kaka bezinde sürüyorum kızıma ve şimdiye kadar hiç pişik olmadı bepanthol al bakımınıda yapıyor emin olabilirsin aklında soru işareti kalmasın
Minikkusum_ Cigdemanne_01 inşallah benim bebeğinde pisik olmaz teşekkür ederim ikisinide alırım hangisi iyi gelirde kullanırım çok teşekkürler
Mihrimah41 Minikkusum_ hametan ilaç kategorisinde canm. Ama ilaçlar arasında en zararsızlarından. İyice pişik olunca kullanılıyo. Pişik önleyici pişik olmadan her bezde kullanın diyolar. Ama kantaron yağı hem öncesinde hem pişikken işe yarıyo. Hem de kimyasalsız tamamen doğal
Minikkusum_ Mihrimah41 evet kantaron yağını daha önce bende kullandım egzama dan dolayı bende fayda etmemişti ama çok iyi olduğunu duymuştum teşekkür ederim
Mihrimah41 Minikkusum_ bnde de egzama var maalesef. Egzamaya pek yaramıyor 😔 ama pişiğe yanığa çatlağa vs iyi geliyor kantaron yağı
eminegul55 Minikkusum_ Minikkusum_ ben kızım doğdu doğalı sudocrem kullanıyorum canım şuan 2 yaşında şükürler olsun hiç pişik olmadı hafif kızarınca sürüyorum sabaha bişeyi kalmıyo.
Tgbkzn Babam eczacı bende ona danıştım mustela ile bepantol arasında bir fark olmadığını mustelanın sadece markadan ibaret olduğunu belirtti kendimde bepantol aldım ve çocuk 1 yaşını geçtikten sonra hametan kullanmamamı önerdi
haticesoydaann Çok ürün denedik en memnun kaldığım minoris pişik kremi oldu hem fiyatı uygun hem etkisi çok hızlı