Kızlar başıma gelen olaylar biraz uzun ola bilir helal edin hakkınızı dün akşama dogru bianda karnım agrımaya başldı nyse uzanıyım geçer dedim geçmedi hızı biraz arttı sonra ılık bi duşa girdim çıkdım sonrası sen kasıkdan sancı bi gel belimin ortası kopuyo aynı adet sancısı gibiydi işde çok kötüydü😒sonra eşim hemen arabayla özel bi hastaneye getirdi ilk girdigimizde bize ultrasonla bakıldı çok şükür iyi dedi kalp atışları ama nst baglayalım sancın çıkarsa altdan muaye ederim dedi doktor neyse nst baglandım sancım hiç çıkmamış dedi eme ben diyorum çok agrım var bi agrı keisci igne serum fln yapn doktor sadece parol agrı kesici işsin demiş neyse öylelikle eve geldik agrı kesici içdim ama tık faydası görmedim gece uyumadım zatn agrıdn hemen kendi doktorum a sabah 8 de gitim özel erdem hastnedekine gidiiyorm bn agrım oldugu için doktor gelene kadr brni odaya aldı eme uzanmam için 9.30 kadr doktorumu bekledim ilk beni aldılar zatn doktorum yine bi nst baglanmamı istedi yine baglandım sancı yok bide şey (isal olmşdm) doktor bi kan vermemi istedi verdim kanımda enfeksiyon çıkdı ultrasonla bakdı bebegiyim 2 hafta önden gitigini ve 32 haftlık oldugu söyledi kilosu fln iyi de ve bütün bu agrılar kanımdan ve gaz sıkışmasından olmuş altdan muaye yaptı kızlar hamileligim boyunca ilk defa yaptırdım ya bi dk bile sürmedi hiçde acımadı fln hiç korkmayınn😉 bana serum verdi 2 tane agrımı dinmesi için onlar okadar iyi geldiki bıcak gibi kesdi diye bilrim şimdi çok şükür evimdeyim ogluşumla iyiiz elhamdülillah 🙏