Astunazmn Kizlar uc aylik hamileyim ve yanak cizgilerim be dudağımın iki alt tarafinda ayni kirli sakal gbi kararma oldu :( col kotu gözüküyor yani bu gecermi yoksa biseyler yapmam lazimmi
333333 Astunazmn Canım ben 36 haftalığım ve yüzüm vücudum iğrenç bir hal aldı lekelenmeler sivilceler beyaz tenliyim normalde ama aşırı esmerleştim bide derler hamilelikte güzelleşirsin diye bence yalan
Fatma93 Astunazmn ben kahve rengi lekeleri onlemek i cin spf 50 iceren krem kullaniyorum 26+6 dayim beyaz tenliyim bi lekelenme olmadi . Kremi adi Uriage Dépiderm leke giderici
1989-- Astunazmn gunes kremi kullaniyor musunuz ben solante pregna kullanıyorum suana kadar bişey çıkmadı
Astunazmn 333333 vala bnde beyaz tenliyim ya cok garip hissediyorum napcam bilmiyorum doktoruma soylesem ilac onerirmi ki
Alisa_ Bende 26 haftadayim, alnimda, burnumda, cenemde kizarikliklar cogaliyo🙄 minik sivilce gibi, deri alti minik sivilceler.. dokundugumda sinir oluyorum😖😖😩😩
Alisa_ Astunazmn canim bende de haftalardir var.. Gittikce cogaldigini dusunuyorum, kafaya taktim resmen😩 cirkinlestigimi falan dusunuyorum.. eskiden puruzsuzdu yuzum yine oyle olsun istiyorum) umarim dogumdan sonra duzelir))
Hayriyedeniz Canım benim ilk hamileliğim de oldu be kaldı şimdi ikinci bebeğime hamileyim daha da belirginleşti geçmiyor ☹️ Ama cildiyeye göründüm çözümü var dedi 🙏🤩
Butterfly1720 Hayriyedeniz bende aynı dertten muzdaribim alnımda leke oluştu ilk hamileliğimde gunes kremi sürmeden dışarı çıkmazdım şimdi iyice belirginleşti leke giderici kremler ise yarar mı acaba
Astunazmn Vala bi iki kere ciktim gunes kremi surmeden ama bilmiyorum onun etkisimi vr doktoruma sorcam artik napim olmazsa cildiyeye gderim
Gul_dem92 Geçecek diyorlar bu şekilde kalması bana tuhaf geliyor vücutta birçok yer kararıyor yine de önlem şart tabi doğum sonrası da. doktorum solante pregnayi önerdi . Bir de büyüklerimizin dediği birşey var sancı çekerken sacini yüzüne sür diyorlar.
Srzrk Astunazmn Güneşe dikkat edin güneş hamilelikte ciddi lekelenme yapabiliyormuş. Güneş kremi kullanın mutlaka