Fatma93 26 +6 gunluk bebegim ama hic midem yanmadi sacsiz mi olacak kizim ? Midesi yanmayip sacli dogan bebek gordunuz mu?
Tubasahra Fatma93 Mide yanmasının saçla bı alakası yok .Benim iki oğlumda 2. Ayından itibaren yanma başladı.Kızımda hiç yanma olmadı 3 bebeğimde saçlı doğdu
Rabia-oezmen Canım tıpda saçlandığı için yanıyor denilmiyor yani hiç bir alakası yok eskiden öyle derlermiş
Aygul01 Fatma93 mide yanmasının bebeğin saçı ile hiç bir alakası yok🤦🏻♀️. Mide yanması mide asitliyle alakalı. Ve emin olun mide yanmasını yasamak istemezsiniz bence şükredin o yüzden.
Heaven_1708 Mide yanmasının saçla veya gazla alakası yok kızlar. Oğlumda midem ne yandı ne de bulandı gayet saçlı ve gazlı doğdu. 6 ayına kadar kolikten geceleri çığırma derecesinde ağlardı oğlum
Deletedmom320 Fatma93 çocuğun sağlıklı olsunda saçlı olsa ne olur saçsız olsa ne olur ki bu tarz batıl inançları bırakın ya
Deletedmom320 Fatma93 ee tamam daha ne istiyosun saçta saç diye takmışsın saç sonradan uzuyor ömrü boyunca kel kalmıyor bebek biliyorsun değil mi🙄
Fatma93 Deletedmom320 canim bizim ailede sac pek yok esimin ailesi sacli bizemi cekti diye merak ediyorum cevremdekileride miden yanardi sana cekecek diyor saclarim cok cansiz
Asnakar 29+4 gün olduk artık dayanacak gücün kalamdı mide yanmasından ağlayan tek ben miyim keşke benmde yanmasa😍 tek derdim bu olsa