Merve_zynp Aryaninannesi_18 doğumu kolaylaştırmak için bi şey yaptın mı çok çabuk açılman olmuş maşallah çok kolay bi doğum olmuş çok beğendim 👍🏻 bi de neler yedin neler yaptın paylaşırsan çok sevinirim 😇
Aryaninannesi_18 Merve_zynp 36 ya kadar yaptığım tek şey bol bol yürümek oldu ama 36 dan sonra her gün bir fincan böğürtlen çayı yada papatya çayı içtim (1 fincanı geçmedi ama) pilates topunda günlük bir saat egzersiz yaptım bide sancım başladığında Meryem ana otunu yaptım ☺️
Aryaninannesi_18 Tazeanne-96 doğumda ve sonrasında hiç belim ağrımadı ama doğumdan bir hafta önce çok belim ağrıyordu
Aryaninannesi_18 qkCe kesi atarken sanırım uyuşturmadılar ama hiç hissetmedim hatta sordum kesi varmı diye var dedi ebem 🙈 ama dikiş yapmadan uyuşturuolar
Aryaninannesi_18 Esrazeynepsare Meryem ana süresi YouTube dan açtım suya koyup bilmiyorum onun mu etkisi oldu ama hastaneye gittiğimde 7 cm dedi ve sadece 2 saat sancı çekmiştim o zamana kadar ama inanarak yaptım 🙏🏻
Aryaninannesi_18 selen_turgut01 ben öğrendiğimde 5,5 haftalıktı 6. Haftamda mide bulantım oldu 2,3 gün kadar ama sonra hiç olmadı oda psikolojik olabiliyor dediler 🤷♀️ İnşallah hiç olmaz bulantınız rahat bir hamilelik geçirirsiniz 🙏🏻