qkCe Doğum sonrası korse kullanan var mı içinizde ?? Memnun kaldıgınız markalar bir de beden konusu kafamı cok karıstırıyor. Sezeryan olupta korse takanlar var mı :)
gokcecan qkCe benim arkadaşım kullandı 2doğumunda da. Korse sayesinde organlarım sabit kalıyo gibi derdi:) başka memnun olan var mı bende burda bekleyim.. :)
Ecenaz345 qkCe bnm arkdsm almıştı bnde spars verdm bn iki ay snra kullancam ama arkadasim kullandı bya memnn olduğunu sylyordu 49 liraydi 39 korse 10 da kargo hem uygun hem de gzl baya bir yorumu vr sayfnn
Nefisee Korse olmasa bile bi bezle sarmak bile iyi geliyomuş hem orası sabit ve sıkı durunca hareket etmek kolaylaşıyormuş
Ecenaz345 3461 Arkdsm kullanyodu ondan duyup aldm 1 aym kaldi kullanmak icin _😊missbeltkorse instgramda cnm
busromer Owli Doğum korsesi de çok kaliteli ve etkiliymiş bende satın aldım kullanmadım henüz ama öneren çok kişi duydum.Fiyatı 120₺
Blcns busromer ben de araştırırken gördüm beğendim baya. Acaba sezeryandan ne kadar sonra kullanmak gerek ve kaç beden aldınız acaba
busromer Blcns hamilelik öncesi bedenine göre alın diyorlar ama alınan kilo ile değişiklik gösterir sıkması gerekiyor,sezeryanda 2 3 gün sonra kullanılması öneriliyormuş