Elifbayrak Sizce normal doğum mu, sezeryan mı daha kolay rahat daha doğuma 7 ay var şimdiden korkmaya başladım 🤦🏻♀️
Eliftmzkrkmz Elifbayrak doğum esnası için herkes szeryan tercih ediyor ama sonrası skıntılı. Ben doğum esnasında çekip sonrasında rahat etmek isteyenlerdenim. Bence bi aksilik olmadığı sürece normal. Şuandada doğumum normal gözüküyo inşallah aksilik cıkmazsa 🤲🏼
Aselyagmur Elifbayrak sezeryan olmadım ama iki normal doğum yaptım buda üç olucak rabbim kısmet eder inşallah..bence o an için hangisi uygunsa onu tercih eder insan bence
Elifbayrak Eliftmzkrkmz bende normal istiyorum aslında ama özel hastane de açılmayı beklemeden sezeryana alıyorlar maalesef 😒
Eliftmzkrkmz Elifbayrak bende özeldeyim ama bikaç cm açılma varsa bekliyolar. Hiç yoksa szeryan oluyo. Birazda doktora bağlı normal yaptırmak istemeyenlerde oluyo
Ozgecetindag Elifbayrak açılma için direk özele gitmiceksiniz yoksa gerçekten direk sezeryan bu yüzden evde cekilecek sancılar ki hissediliyormuş acılma bebegin gelecegi vs son ana kadar hastaneye gitmemek gerek yoksa normal dogum yerine bi bahsne bulup sezeryana alıyorlar bende normal yapıcam inşallah